Ofertă de Paște la Digi Mobil: Telefon 4G gratuit și 30 GB trafic de date pentru un abonament de 5 euro

Ofertă de Paște la Digi Mobil: Telefon 4G gratuit și 30 GB trafic de date pentru un abonament de 5 euro

Digi Mobil oferă un telefon 4G gratuit și 30 GB trafic de date lunar, inclus la încheierea unui abonament Avantaj 5. Oferta de Paște este valabilă pentru clienții de servicii de Internet și televiziune de la RCS&RDS, iar persoanele care nu au alte abonamente la RDS vor plăti 220 lei pentru a beneficia de ofertă.

Cu Avantaj 5 clienţii au un pachet complet de beneficii pentru un tarif lunar de 5 euro (TVA inclus): 500 minute naţionale şi internaţionale, 100 SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Oferta promoţională de Paşte poate fi contractată începând de mâine în magazinele Digi şi în punctele de prezenţă ale companiei, în ContulMeuDigi şi direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Telefonul oferit gratuit de Digi este un Allview E3 Living. Acesta nu are specificații extraordinare, dar ar trebui să își facă bine treaba. Mai exact, dispune de un display de 4,5 inch cu rezoluție 854×480, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare, extensibil prin card microSD. Procesorul este un Mediatek cu patru nuclee, iar camerele foto sunt de 8, respectiv 2MP. Smartphone-ul este și dual SIM și rulează Android 5.1 Lollipop. Aici puteți vedea mai multe telefoane pe care le puteți cumpăra de la Digi.

Abonații Digi Mobil au acces nelimitat în aplicaţia Digi Online, precum şi la baza de filme şi seriale disponibile pe platforma Digi Play, serviciul de video la cerere. Serviciul poate fi activat în Contul Meu Digi, iar utilizatorii care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare active. Pentru a beneficia de acces gratuit la Digi Play, contul trebuie activat până la data de 30 iunie 2016, iar accesul la conținut este valabil până la 31 decembrie 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: