Top telefoane din oferta RCS & RDS: smartphone-urile pe care să le iei cu Digi Mobil

Top telefoane din oferta RCS & RDS: smartphone-urile pe care să le iei cu Digi Mobil

RCS & RDS oferă un catalog foarte convingător de telefoane, iar noi la Playtech ne-am hotărât să vă sugerăm cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil. 

Incluzând branduri precum Lenovo, Huawei, Samung și HTC, cei de la RCS & RDS oferă o serie de dispozitive extrem de atractive la prețuri accesibile celor care doresc să achiziționeze un abonament Digi Mobil. Deși nu veți găsi telefoane Apple la oferta celor de la RCS & RDS, oferta nu este nicidecum una lipsită de aparate performante, iar dacă simțiți că nu vă puteți lipsi de abonamentul la alte rețele, multiplele aparate cu dual sim vă vor permite să mențineți o legătura permanentă cu prietenii voștri abonați la alți operatori de telefonie mobilă.

Așadar, iată ce vă propunem noi la Playtech ca fiind cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil:

Huawei P8

Ultimul telefon de la Huawei din seria P este un aparat eficient echipat cu un octa-core la 2 GHz, 3GB RAM și 16 GB memorie internă. Ecranul Full HD vine cu un diametru de 5.2” și este susținut de o baterie impresionantă de 2800 mAh. Camera principală este de 13 megapixeli și este echipată cu stabilizator optic de imagine, în timp ce camera frontală vine cu o rezoluție la fel de satisfăcătoare de 8 MP. Clar, telefonul merită să facă marte din al nostru top telefoane din oferta RCS & RDS.

Dacă performanța este principalul motiv pentru care te-ar interesa un telefon nou, puteți vedea mai multe detalii despre acest telefon aflat în oferta Digi Mobil AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Digi, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta RCS & RDS: cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil

Cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil: Samsung Galaxy A3 Duos

Cum oferta celor de la RCS & RDS vine cu un număr bogat de telefoane dual sim, probabil că Galaxy A3-ul de la Samsung ar fi unul dintre cele mai recomandabile. Echipat cu un quad-core la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM și 16GB memorie internă, aparatul va convinge prin flexibilitate și accesibilitate în loc de performanțe extreme. Telefonul vine cu o baterie de 1900 mAh și cu un ecrat de 4.5” super AMOLED oferind o calitate a imaginii mai mult de satisfăcătoare.

Dacă sunteți interesați de acest telefon flexibil îl puteți vedea în al nostru top telefoane din oferta RCS & RDS AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Digi, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta RCS & RDS: cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil

Philips V526

Depinzând de preferințele voastre personale, telefonul V526 de la Philips poate fi un provocator de crize de nervi, sau un aparat excelent care oferă o baterie care vă va ține multă vreme departe de prize. Așa cum am subliniat și în review-ul nostru, Philips V526 vine cu o baterie imensă de 5000 de mAh care vă va permite să vorbiți la el două zile jumate fără să fie nevoie să-l încărcați. Procesorul quad-core de 1.3GHz și memoria RAM de 1GB poate că nu vor convinge pe cei mai pretențioși dintre noi, însă dacă valoarea brută a unui aparat este cea care vă impresionează cel mai tare atunci nu văd de ce nu a-ți lua în considerare noul telefon de la Philips.

În caz că distanța față de prize vă este dragă, atunci puteți vedea telefonul Philips V526 în oferta RCS & RDS AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Digi, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta RCS & RDS: cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil

Cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil: HTC One E9+

Printre cele mai convenabile telefoane de la HTC, One E9+ este un campion al performanței care poate fi considerat cu ușurință unul din cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil. Echipat cu un octa-core Snapdragon 810 la 2GHz, 3GB RAM și 32 GB memorie internă, One E9+ nu va dezamăgi nici pe fanii ecranelor de o claritate extremă mulțumită rezoluției de 1440p WQHD. Aparatul este de asemenea echipat cu dual sim așa că dacă vei dori să-l utilizezi în două rețele diferite, vei avea oricând posibilitatea s-o faci.

Acest telefon face parte din al nostru top telefoane RCS & RDS iar cei interesați pot accesa pagina produsului AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Digi, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta RCS & RDS: cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil

Allview X2 Soul Pro

Telefonul românilor de la Allview este un aparat excelent dedicat celor care doresc performanțe satifăcătoare la un preț mai mult decât accesibil. Venind cu un procesor octa-core de 1.7GHz 64-bit, 2GB RAM și 16 GB memorie internă, aparatul vine de asemenea cu un ecran Full HD și cu o baterie de 2700 mAh. Telefonul oferă și flexibilitate crescută mulțumită suportului dual sim.

Cei care doresc performanțe convingătoare și flexibilitate crescută pot vedea mai multe detalii despre telefonului Allview în oferta celor mai bune telefoane din oferta Digi Mobil AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Digi, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta RCS & RDS: cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: