O nouă problemă frustrantă în update-ul aniversar la Windows 10

O nouă problemă frustrantă în update-ul aniversar la Windows 10

La doar câteva zile după ce am aflat că Windows 10 Anniversary Update a defectat toate camerele web ale utilizatorilor, se pare că aceeași actualizare a mai stricat ceva.

Săptămâna trecută, orice persoană care avea ultima versiune de Windows 10 și încerca să poarte o discuție pe Skype sau orice altă aplicație de video chat, ar fi întâmpinat dificultăți majore. Între timp, au apărut câteva trucuri la care puteți apela, dar o soluție oficială va veni abia luna viitoare.

Se pare totuși că Microsoft a mai stricat ceva cu actualizarea lansată în urmă cu câteva timp, iar această problemă este un pic mai frustrantă decât cea legată de webcam-uri. Mulți posesori de eBook Readere Kindle, cele mai populare din lume de altfel, au observat că nu și le mai pot sincroniza cu PC-ul. În momentul în care au încercat să conecteze un Kindle la un sistem cu Windows, au întâmpinat un Blue Screen of Death sau BSOD precum cel de mai sus. Astfel, transferul de cărți în format digital a devenit imposibil. Primii care au fost afectați au fost utilizatorii de Kindle Paperwhite și Voyage, dar se pare că majoritatea celor care folosesc un Amazon Kindle sunt afectați.

Pentru a vă da seama că nu este vorba de un caz izolat, este suficient să parcurgeți această secțiune din forumurile Microsoft, unde foarte multe persoane s-au lovit de aceeași problemă. În mod previzibil, un răspuns oficial din partea gigantului din Redmond întârzie să apară, dar măcar internauții participanți la discuție au câteva soluții pe care le puteți încerca, deși nu există nici o garanție că nu veți vedea albastru în fața ochilor.

Unii posesori de Kindle au observat că dacă folosesc un port USB 2.0, în loc de USB 3.0 au reușit să-și copieze câteva cărți pe eBook Reader. Alții, după ce au văzut BSOD-ul pe ecran, au repornit sistemul cu Kindle-ul conectat și au putut până la urmă să-l folosească. Rămâne să vedeți dacă vreo una dintre aceste metode funcționează și în cazul vostru.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo