Aplicația Messenger ar putea deveni mult mai ”obraznică” cu această funcție

Aplicația Messenger ar putea deveni mult mai ”obraznică” cu această funcție

Zuckerberg mizează foarte mult pe platforma Messenger, care nu mai e doar o extensie a rețelei sociale Facebook, ci un produs de sine stătător. 

De asta, pe parcursul timpului, Messenger a devenit o aplicație separată, a primit propriile sale extensii și funcții utile și distractive.

Ei bine, Messenger este pe cale să se transforme din nou și să devină un rival serios pentru aplicațiile de genul Telegram sau Snapchat.

După ce compania a implementat un sistem puternic de criptare pe WhatsApp, acum a venit timpul să actualizeze și aplicația Messenger cu o funcționalitate care va fi pe placul celor care sunt îngrijorați de intimitatea lor.

Pe contul de Twitter @iOSAppChanges a apărut o serie de capturi de ecran realizate pe un iPhone care detaliază o funcție numită ”Mesaje care dispar”. Funcția pare să fie în stadiul de testare, dar ar putea ajunge curând pe telefoanele cu iOS.

Cum funcționează, mai exact, această funcție? Destul de simplu. Odată activată, utilizatorii vor putea alege dacă mesajele pe care le trimit vor rămâne permanent stocate în fereastra partenerului sau dacă vor dispărea de acolo în scurt timp.

În cazul Messenger, ”în scurt timp” înseamnă în 15 minute. ”Ai activat mesajele care dispar. Mesajele noi vor dispărea din această conversație la 15 minute după ce sunt trimise”, se poate vedea în fereastra de chat după ce funcția a fost activată.

Cu această nouă funcție, Messenger ar putea deveni o aplicație cu totul și cu totul nouă. Cine va vrea să o folosească ca pe Snapchat (adică pentru a trimite poze indecente) va putea face asta, cine va vrea să o folosească ca pe Telegram (pentru a trimite mesaje importante) va putea face asta, iar cei care vor doar o platformă de mesagerie instant pe care să comunice cu prietenii vor avea asta.

Nu se știe exact cât timp va mai dura până când Facebook va actualiza Messenger pentru toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI