O consolă NES ediție limitată din aur costă 5000 de dolari

O consolă NES ediție limitată din aur costă 5000 de dolari

Pasiunea pentru gaming este neprețuită, dar o companie intitulată Analogue, care comercializează console NES modificate consideră că 5000 de dolari este un preț corect pentru o ediție limitată din aur.

Este foarte probabil să nu fi auzit de Analogue, o companie specializată pe crearea de hardware modificat pentru gaming. Cu toate acestea, respectivul producător are deja câțiva ani de când comercializează Nt – o variantă actualizată a clasicei console NES pentru o nouă generație de gameri.

Pentru a celebra aniversarea a 30 de ani de la lansarea The Legend of Zelda, compania a creat o ediție super limitată a propriei iterații de NES. Ilustrată în imaginea de mai sus, consola lor Nt este integrată într-o carcasă din aur de 24 de karate. La prețul de 5000 de dolari per bucată, doar 10 astfel de unități vor fi produse și comercializate.

Pentru a înțelege mai bine discrepanța de preț între varianta clasică și cea de 24 de karate, merită să aveți în vedere că iterația clasică a consolei modernizate costă 500 de dolari. Ține doar de voi să decideți dacă prețul de 10 ori mai mare se reflectă în mod autentic într-un design de zece ori mai atrăgător. Apropo, modelul original era din aluminiu, deci nu avea cum să arate foarte rău, ca să nu menționăm că unele persoane preferă acea culoare argintie în defavoarea auriului.

Fiecare dintre cele zece unități NES modificate va fi livrată împreună cu o dischetă originală cu primul joc Zelda de culoare aurie. Având în vedere că respectivele dischete au fost lansate în mod autentic în urmă cu 30 de ani, sunt șanse foarte mari ca valorea lor la ora actuală să fie una foarte mare. În plus, reprezintă și o bucată de istorie, fiind titlul care a dat naștere unei fracize ce beneficiază de noi jocuri chiar și acum.

Ca bonus, consola nu este restricționată din punctul de vedere al regiunii, fiind compatibilă atât cu dischete din Statele Unite, cât și Japonia. dacă aveți controllere clasice NES, acela sunt compatibile cu Nt. Contra unei sume suplimentare de 79 de dolari, puteți beneficia și de un port HDMI, pentru a vă juca titlurile clasice la rezoluție Full HD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: