O actualizare importantă la Google Photos vă face viața mai ușoară

O actualizare importantă la Google Photos vă face viața mai ușoară

Google Photos este soluția ideală pentru cei care au problemă cu spațiul pe mobil sau pentru cei care și-au făcut un obicei din a-și face o copie de siguranță la fotografii.

Există multe servicii online care vă ajută să vă urcați fișiere în cloud complet gratuit, dar puține sunt la fel de populare sau de generoase precum Google Photos. Cel puțin când vorbim de fotografii, serviciul gigantului din Mountain View vine fără nici un fel de limitare evidentă. Practic, vă puteți salva un număr infinit de imagini cu condiția să nu depășească rezoluția destul de generoasă, de 16 megapixeli. În caz contrar, în mod complet automat, imaginile vor fi redimensionate fără nici un fel de intervenție de partea voastră.

Partea bună este că Google Photos are o popularitate foarte mare și din prisma faptului respectivul serviciu online beneficiază de actualizări regulate. Atât pe site, cât și pe aplicațiile de mobil, deseori devin evidente modificări mai mici sau mai mari menite să faciliteze interacțiunea cu o colecție stufoasă de fotografii. Începând cu managemenetul lor și până la funcții de bază de editare, o serie de sarcini sunt automatizate atunci când începeți să folosiți Google Photos și ați reușit să vă urcați întreaga colecție de imagini în cloud.

Prin cel mai recent update adus serviciului, sunt introduse patru funcții noi în Google Photos, menite să vă ajute să partajați mai ușor cu prietenii amintirile care contează și, nu în ultimul rând, să vă ajute pe voi să vă bucurați de ele într-un format mai prietenos. Până și faptul că a fost introdus un sistem care îndreaptă automat toate fotografiile făcute câș, ar trebui să entuziasmeze enorm persoanele care au colecții absurd de mari de imagini.

În primul rând, Google va folosi un algoritm de recunoaștere facială pentru a vă aduce în prim-plan imagini vechi în care se află aceleași persoane cu care ați interacționat în fotografiile recente. O altă funcție nouă încearcă să vă evidențieze în mod automat cea mai bună imagine dintr-un album. Într-o manieră similară cu slide-show-urile clasice, tot Google Photos vă permite acum să creați automat diverse animații cu fotografiile voastre și mici clipuri video.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo