Număr record de precomenzi pentru Samsung Galaxy S7 și S7 edge

Număr record de precomenzi pentru Samsung Galaxy S7 și S7 edge

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au înregistrat, pe toate piețele europene, cel mai mare număr de precomenzi din istoria dispozitivelor Galaxy de până acum, conform unui comunicat remis Playtech.

Pe durata întregii perioade de precomenzi, care a început la câteva ore după lansarea globabă a smartphone-urilor, pe 21 februarie, și s-a încheiat pe 10 martie, vânzările pentru noile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost cu cel puțin 2,5 ori mai mari decât cele înregistrate pentru orice alt dispozitiv din familia Galaxy în Europa. În primele două zile de precomandă, cel mai mare retailer din Marea Britanie, Carphone Warehouse, a raportat o creștere de 200% a numărului de precomenzi pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, comparativ cu cele înregistrate pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.  

„În România, numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost în linie cu tendința europeană și ne-a depășit așteptările, ceea ce ne arată că Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost extrem de așteptate și pe plan local. Acestea au fost cele mai mari precomenzi înregistrate până acum pentru dispozitivele din seria Galaxy. Ca ordin de mărime, vorbim de câteva mii de unități,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Mobile Division Samsung Electronics România.

Utilizatorii care au făcut precomandă în magazinele Samsung și la anumiți operatori și parteneri vor primi un dispozitiv Gear VR alături de noul lor smartphone. Numărul de precomenzi înregistrate a depășit recordurile companiei și a atras și o cerere mare de dispozitive Gear VR, fapt ce a dus la epuizarea rapidă a stocurilor de pe anumite piețe europene.

Samsung Galaxy S7 poate fi cumpărat de AICIînsă versiunea S7 edge are stocul epuizat deja pe eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: