28 iun. 2016 | 07:09

Nu ratați ocazia de a câștiga un Xbox One Game of Thrones Edition

VIDEO Gaming

Fanii popularului serial de pe HBO au ocazia să câștige o ediție specială a consolei Microsoft, Xbox One Game of Thrones.

Nu au trecut decât câteva zile de la ultimul episod din Game of Thrones, dar internetul deja clasifică respectivul episod ca fiind unul dintre cele mai bune de la lansarea serialului la TV. Aceste calificative au început să apară online la câteva zile după ce episodul 9 din acest sezon a devenit cel mai bun episod din orice serial făcut vreodată cu nota 10 pe IMDB, alături de un episod din ultimul sezon din Breaking Bad.

Cu toate că nu vom mai avea parte de noi episoade din Game of Thrones decât în 2017, cel mai piratat serial din toate timpurile continuă să fie un subiect de știre în următoarea perioadă datorită unui parteneriat dintre HBO și Microsoft.

Dacă vă numărați printre pasionații de gaming care au și o fascinație absurdă pentru Game of Thrones, ar fi păcat să nu încercați să câștigați un Xbox One Game of Thrones Edition. Ilustrată în clipul de mai sus, aceasta este o ediție foarte rară a consolei ce a fost anunțată pentru a comemora ultimul episod din sezonul 6 din GoT. Acesta nu va fi un produs comercial pe care să-l vedeți pe rafturile magazinelor. În schimb, vor fi produse doar trei astfel de exemplare și toate vor fi oferite gratuit printr-o campanie online.

Deoarece creatorii Xbox au încheiat o colaborare în particular cu Warner France, pentru materializarea acestei console Xbox One Game of Thrones va fi necesară interacțiunea cu paginile de Facebook, Instagram și Twitter ale Xbox France pentru a vă înscrie la promoție. Dați like, share, retweet și comentați la postările legate de această promoție și, cu un pic de noroc, poate veți trezi invidia tuturor prietenilor voștri cu care discutați zilnic despre Game of Thrones.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele