23 iun. 2016 | 19:28

Acest site poate ruina experiența oricărui fan Game of Thrones

ENTERTAINMENT
Acest site poate ruina experiența oricărui fan Game of Thrones

Având în vedere că numele site-ului este Spoiled.io, probabil îți dai seama despre ce este vorba.

”Prietenilor tăi sunt fani Game of Thrones, dar urmăresc episoadele după ce apar pe HBO? Nu ești un prieten foarte bun? Perfect!”. Așa începe descrierea site-ului Spoiled.io, care îți permite să îi strici ziua oricărei cunoștințe care urmărește Game of Thrones. La prima vedere, sistemul este unul cât se poate de simplu, însă extrem de eficient.

Mai exact, în schimbul a 99 de cenți, Spoiled va trimite un mesaj anonim oricărei cunoștințe de-ale tale, cu spoiler-e dintr-un episod Game of Thrones, după momentul în care acesta rulează. În mod evident, dezvoltatorii site-ului nu au acces la episoade înainte ca acestea să ruleze astfel că neplăcuta surpriză va fi posibilă doar după ce HBO difuzează un episod.

În cazul în care vrei să încerci serviciul respectiv, ar trebui să te grăbești, întrucât a mai rămas un singur episod din sezonul actual din Game of Thrones. După finalul acestuia, creatorii site-ului vor efectua un sondaj pentru a le da posibilitatea utilizatorilor de a strica alte seriale. Aceștia au declarat că au fost inspirați de un caz popularizat de comunitatea Reddit, în care un bărbat primea spoiler-e de la fost sa prietenă în fiecare zi de luni. Astfel, femeia se răzbuna pentru faptul că el ar fi înșelat-o în trecut.

Au trecut doar câteva zile de când „Bătălia bastarzilor” ne-a umplut ecranele de dragoni și de lupte sângeroase în Winterfell, dar a fost deja declarat cel mai bun episod din toată istoria serialelor HBO de până acum. Oficial, este și preferatul fanilor din toată lumea, iar asta pe bună dreptate.

Episodul a primit un rating perfect de 10/10 pe IMDB, de la mai mult de 83.000 de utilizatori. Faptul că fanii „Urzeala Tronurilor” au apreciat atât de mult episodul nu e tocmai o surpriză, analizând isteria lansată peste tot în social media imediat după lansare. Chiar și în această situație, scorul perfect e o realizare pe care realizatorii serialului o pot trece relaxați în palmares.