22 mai 2016 | 15:56

Nu îți convine ceva la Windows 10? Acum poți să te plângi direct la Microsoft

ACTUALITATE
Nu îți convine ceva la Windows 10? Acum poți să te plângi direct la Microsoft

Windows 10 este cel mai bun sistem de operare lansat de Microsoft, dar nu este nicidecum perfect. Acum ai șansa să îi ajuți pe inginerii companiei din Redmond să își rafineze produsul, sau să te plângi cât vrei tu. 

Mie îmi place Windows 10 și l-am instalat imediat ce a fost disponibil, atât pe laptopul personal, cât și pe cel de muncă. Nu am avut probleme nici cu driverele, nici cu performanțele. Din contră, am descoperit un sistem foarte bine optimizat și foarte plăcut din punct de vedere al designului.

Singura problemă pe care am avut-o a fost când un update forțat mi-a mâncat două ore din programul de muncă și a trebuit să mă uit pe pereți până când actualizarea s-a instalat.

Totuși, sunt conștient că nu toată lumea e la fel de mulțumită de Windows 10 ca și mine și s-ar părea că și cei de la Microsoft vor să audă părerile celor cu ”supărări”.

Pentru asta, Microsoft a lansat o aplicație specială, numită Feedback Hub. Aceasta funcționează atât pe PC-uri, cât și pe tablete sau telefoane și, până acum, ea a fost disponibilă doar celor înscriși în programul Windows Insider.

Faptul că Feedback Hub este acum disponibilă tuturor persoanelor denotă că Microsoft face eforturi serioase pentru a-și asculta publicul, lucru care este de lăudat.

Acum vei putea să te plângi dacă ai probleme, erori sau sugestii direct în aplicație și vei putea încrada feedback-ul tău într-o categorie (meniu de Start, Rețea, Microsoft Edge etc.), dar și încărca fotografii care să detalieze mai bine situația.

Sarcina nu va fi una ușoară pentru Microsoft, având în vedere că peste 270 de milioane de persoane din lume folosesc Windows 10. Va fi interesant de văzut cum și cât de repede va rezolva Microsoft toate problemele. Aplicația Feedback Hub poate fi descărcată gratuit de AICI.