Noul ZTE Zmax Pro face minuni la 100 de dolari

Noul ZTE Zmax Pro face minuni la 100 de dolari

În competiția pentru cel mai ieftin telefon cu specificații peste medie, noul ZTE Zmax Pro s-ar putea să iasă învingător detașat.

Deși la capitolul specificații de top majoritatea dispozitivelor includ aceleași dotări hardware la un preț similar, la polul opus de preț, începe să fie din ce în ce mai ușor să găsești un smartphone mai mult decât decent.

De această dată, vorbim de ZTE Zmax Pro, cea mai nouă dovadă din partea celor de la ZTE că nu-și neglijează publicul cu un buget redus. În definitiv, se întâmplă foarte rar să găsești un telefon bun care să se încadreze nesubvenționat în 100 de dolari, iar Zmax Pro bifează cu brio toate punctele importante.

ZTE Zmax Pro este un phablet atrăgător cu un display HD de 6 inci care la 100 de dolari s-ar putea să fie cel mai ieftin telefon dotat cu un senzor de amprentă. Cei de la ZTE insistă foarte mult pe această trăsătură de securitate, dar nici celelalte particularități ale aparatului nu sunt neglijabile. Pe lângă ecranul arătos, smartphone-ul este construit în jurul unui Snapdragon 617 cu 2GB RAM și o memorie internă de 32GB. Camera și senzorul de amprentă de pe spate sunt evidențiate prin accente de cupru și toată carcasa din plastic utilizează o textură un pic poroasă la atingere pentur a-i spori semnificativ aderența.

Partea de captură a ZTE Zmax Pro este acoperită de o cameră principală de 13 megapixeli și o a doua cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri. În rest, vorbim de un dual-SIM cu o posibilitatea de extindere a spațiului de stocare, în cazul în care optați să folosiți un microSD în locul unuia dintre SIM-uri. Acumulatorul de 3400 mAh ar trebui să fie suficient pentru o zi departe de priză, iar portul USB Type-C ar trebui să vă ajute să profitați de încărcarea rapidă prin standardul Quick Charge. Vine preinstalat cu Android Marshmallow.

ZTE Zmax Pro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget