ZTE Zmax este un phablet cât Galaxy Note 4, dar mult mai ieftin

ZTE Zmax este un phablet cât Galaxy Note 4, dar mult mai ieftin

Dacă până și Apple a intrat în cursa ecranelor mari, ZTE se gândește că poate câștiga cu telefoane mari la preț mai mic. Așa avem ZTE Zmax la 5,7 inci, cât Galaxy Note 4.

zte zmax

iPhone 6 Plus costă cu 100 de dolari mai mult decât un iPhone 6 obișnuit. Totuși, primești un ecran de 5,5 inci. De la ZTE, prin Zmax, primești un ecran de 5,7 inci la un preț de 250 de dolari. Galaxy Note 4, cu o diagonală similară, va costa circa 800 de dolari la debut. Laptomag informează că acest dispozitiv va fi disponibil de la finalul lunii septembrie în SUA, iar la abonament pe doi ani costă 0 dolari.

ZTE Zmax are un procesor Snapdragon 400 cu patru nuclee, are 2GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 16GB. Poate cea mai bună dotare este bateria. Vorbim de una de 3.400 mAh, mai mare chiar și decât cea din Samsung Galaxy Note 4 (3.220 mAh). Asta în ciuda faptului că Note 4 are un procesor mai mare consumator de energie și ecran cu mai mulți pixeli. ZTE Zmac are doar rezoluție HD.

Alte dotări ale ZTE Zmax sunt cmera foto de 8 megapixeli, cu una frontală de 1,6 megapixeli, are difuzoare Dolby Digital și un design destul de simplu, destul de robust. Este construit din plastic și e puțin mai înalt decât Galaxy Note 4. Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat fără vreo modificare adusă de producător. Un potențial rival pentru ZTE Zmax este Huawei Acend Mate 7.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: