Sharp Aquos este un telefon de invidiat cu margini inexistente

Sharp Aquos este un telefon de invidiat cu margini inexistente

Cu toate că s-ar putea să nu știți pe nimeni cu un telefon Sharp, compania japoneză lansează deseori smartphone-uri Shap Aquos cu un design de invidiat, fără ramă.

Dacă erați în pană de inspirație în privința următorului vostru telefon sau pur și simplu vă doreați să aveți un smartphone diferit de al tuturor prietenilor, recent lansatul Sharp Aquos mini SH-M03 se încadrează de minune în aceste specificații. În plus, arată și foarte bine. Ca și comparație, are diagonala ecranului de la iPhone 6, dar datorită ramelor foarte mici, dimensiunea sa este aproape identică cu cea a unui iPhone 5.

Cu o diagonală de 4,7 inci, noul Sharp Aquos mini SH-M03 este construit în jurul unui panou Full HD cu tehnologie IGZO, clasificată ca fiind mai eficientă energetic decât un LCD clasic. Tot vizavi de ecran, telefonul este capabil să-și alterneze în mod dinamic rata de reîmprospătare a imaginii de la doar un Hz sau cadru pe secundă – când nu e folosit, până la 120 de Hz, atunci când este redat un clip cu foarte multă acțiune. Asta înseamnă că ar trebui să consume foarte puțină energie în cea mai mare parte a timpului.

sharp Aquos mini SH-M03

În ceea ce privește configurația hardware, telefonul folosește 3GB RAM și un Snapdragon 808, același SoC pe care îl găsiți în LG V10, Nexus 5X sau Lumia 950. Memoria internă este de 16GB, dar dacă nu vă este suficientă, puteți oricând să apelați la un card microSD. Per ansamblu, ar trebui să se miște foarte bine în cele mai multe circumstanțe, iar bateria de 2810mAh are mari șanse să vă țină departe de priză chiar și două zile. Este preinstalat cu Android Marshmallow, iar camera principală de 13 megapixeli are f/1.9. Pentru a completa pachet, carcasa telefonului este rezistentă la apă.

Ca de fiecare dată când vine vorba de o lansare Sharp, s-ar putea să vă fie foarte greu să puneți mâna pe un astfel de telefon în afara Japoniei. Dacă faceți însă un efort, prețul de 346 de dolari este mai mult decât decent.

Sursa: The Verge