17 iun. 2016 | 10:12

Noul Rolls Royce Vision 100 Concept ilustrează viitorul pentru cei mai bogați oameni din lume

VIDEO VIDEO

Tot mai multe companii încearcă să ilustreze prin concepte futuriste viitorul autoturismelor pentru următorii 20-30 de ani, iar acum a venit rândul celor de la Rolls Royce.

Nu au trecut decât câteva luni de când am văzut pentru prima oară automobilul BMW Vision 100 menit să ne arate spre ce se vor putea orienta amatori de limuzine BMW în viitor. Acum a venit rândul unei alte companii din grupul BMW să facă un gest similar și să detalieze o mașină ce va ajunge în comerț în următoarele câteva decenii.

[related]

Rolls Royce sau RR, după cum îi spun prietenii, a anunțat în urmă cu câteva zile la Londra un concept de lux ce te lasă cu gura căscată chiar și în condițiile în care nu au avut niciodată o fascinație pentru bolidurile brandului britanic.

Intitulat Rolls Royce Vision 100 Concept, acest mastodont, pe lângă trăsăturile impozante de design, conform materialelor de PR, întruchipează figurina de pe botul mașinii – The Spirit of Ecstasy prin Eleanor – un algoritm de inteligență artificială foarte avansat. Acesta din urmă va fi valetul vostru personal în timpul călătoriilor. Deși nu știm dacă astfel de creații se vor materializa vreodată, fără nici un fel de emoții, putem spune că viitorul sună bine, iar o mare parte din caracteristici vor reuși cu siguranță să se transpună în modele comerciale.

Revenind la modelul în cauză, Rolls Royce Vision 100 Concept joacă într-un cu totul alt film în comparație cu modelele deja exagerate ale companiei. O dovadă ostentativă de lux și opulență micul gigant are o lungime de 6,1 metri cu o înălțime în mai înaltă punct ce atinge 1,52 metri. nu lipsesc din ecuație colaje dintr-unele dintre cele mai scumpe materiale de pe mapamond.

Complet autonomă, această nouă mașină nu include un volan sau alte echipamente ce ar trăda nevoia prezenței unui șofer în ecuație. Are doar două locuri, iar acestea vin sub forma unei canapele luxoase în care să vă scufundați cât timp Vision 100 Concept vă duce la destinație. Cu emisii zero, dacă ar trebui să facem o comparație în ceea ce privește experiența oferită, această mașină se apropie mai mult de un avion personal de lux, decât de orice altceva găsiți acum pe piață.

[readmore]

În aproximativ 20 de ani, când va ajunge la reprezentațele Rolls Royce de pe întregul mapamond, ecranul OLED curbat ce îmbracă interiorul mașinii ar trebui să nu necesite o perioadă de adaptare pentru utilizatori. În ceea ce privește lemnul de Massacar, covorul din mătase împletită de mână și alte câteva detalii de manufactură, toate sunt menite să transpună în mașină nivelul de confort din lumea reală al celor care și-o permit.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele