Noul iPhone cu ecran de 4 inci se va numi, de fapt, iPhone 5e

Noul iPhone cu ecran de 4 inci se va numi, de fapt, iPhone 5e

Acum aproape o săptămână am speculat că următorul telefon de 4 inci de la Apple se va numi iPhone 6C și va avea un design asemănător cu iPhone 6, dar mai mic. Se pare că sursele chinezești nu au fost complet de încredere, dar numai în privința numelui. În loc de a fi un iPhone 6 mai slab, noul telefon ar putea fi un iPhone 5 îmbunătățit.

E din ce în ce mai greu să iei în considerare zvonurile venite din China fără să fii puțin circumspect, în ciuda faptului că acestea conțin până la urmă un sâmbure de adevăr. Zvonurile unui eventual telefon cu ecran de 4 inci rămân până la urmă în picioare, însă numele pare mereu să se schimbe. Dacă ultima oară acesta se numea iPhone 6C și era un iPhone 6 mai mic și mai ieftin, acum se pare că următorul telefon de la Apple este un iPhone 5S puțin mai potent, de unde și sufixul ”E” de la ”Enhanced.” Aparatul va avea suport pentru Apple Pay și VoLTE. Conform Times News, noul aparat va avea un preț de 500 de dolari și va merge cu iOS 9.3, cea mai recentă versiune de a sistemului de operare.

Conform scurgerii de informații ce vine de la un utilizator chinez de weibo, și citat de GSM Arena, se pare că noul telefon se va lansa odată cu varianta mai ieftină a lui iPhone 6, numită iPhone 6C, iPhone 7 și iPhone 7 Plus, în timpul conferinței Apple din Martie. Aparent, noul iPhone 7 va veni cu 256GB de memorie internă și o baterie imensă de 3100 mAh.

Cu ocazia lansării lui iPhone 7, Apple dorește să pună capăt versiunilor de telefoane cu 16GB memorie internă. De asemenea, diametrul ecranulului lui iPhone 7 va fi de 4.7 inci, în timp ce iPhone 7 Plus va avea un ecran de 5.5 inci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: