China Mobile confirmă că noul iPhone 6c va fi lansat în Aprilie 2016

China Mobile confirmă că noul iPhone 6c va fi lansat în Aprilie 2016

Principalul furnizor de smartphone-uri Apple din China, China Mobile, a confirmat că va lansa noul iPhone 6c, un iPhone 6 mai mic și mai ieftin, în Aprilie 2016.

Zvonurile despre o iminentă lansare a noului iPhone 6c au circulat în presă de multă vreme, iar lumea continuă să fie uimită că Apple prelungește seria celor mai ieftine iPhone-uri, în ciuda faptului că iPhone 5c a fost un eșec comercial. Vânzările au stat foarte prost, clientela Apple preferând mai degrabă un iPhone clasic la un preț ridicat, decât unul mai ieftin și mai slab.

Noul mobil ce va veni cu un ecran de 4 inci, se zvonește ca fiind extrem de asemănător cu iPhone 5c la performanțe, chiar dacă va veni cu un procesor A9, și cu Apple Pay Support. Deși nu este sigur, noul iPhone 6c va înlocui vechiul 5c, și se va vinde la un preț de 449 de dolari.

Noutățile legate de data de lansare a noului smartphone vin de la China Mobile, care, într-un comunicat de presă a anunțat că noul iPhone 6c va apărea în Aprilie 2016, în China. Cum piața asiatică este, momentan, cea mai profitabilă pentru Apple, e foarte posibil ca lansarea în America și Europa să coincidă cu cea din China, chiar dacă ar fi vorba doar de un decalaj de câteva zile.

Conform Apple Insider, noul iPhone 6c ar fi trebuit să se numească iPhone 7c, însă, așa cum Apple ne-a obișnuit, compania nu anunță nici un produs nou înainte de septembrie, deci e puțin probabil ca noul iPhone 7 să fi apărut înainte de toamna anului viitor.

În ciuda designului mai mic, noul iPhone 6c va împrumuta câteva dintre caracteristicile lui iPhone 6. Telefonul va avea un ecran 2.5D, de 4 inci, cu o rezoluție de 1136 × 640 pixeli, 2GB RAM și un corp complet din metal, având același design general ca recentul iPhone 6.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: