Noul HTC S9 arată foarte bine și s-ar putea să fie suficient

Noul HTC S9 arată foarte bine și s-ar putea să fie suficient

În teorie, nu ar trebui să aveți probleme prea mari în alegerea unui nou smartphone, dar dacă sunteți indeciși, noul HTC S9 s-ar putea să vă atragă.

Cei de la HTC s-au mai ponderat în ultimul an în privința lansării de telefoane într-un număr ridicat, dar după recent anunțatul HTC 10, era previzibil un model mai accesibil. Acesta a venit sub forma lui HTC S9, un smartphone ce ne aduce mai mult aminte de M9 lansat anul trecut, decât de HTC 10.

Amatorii de carcase metalice vor fi cu siguranță încântați de HTC One S9, un dispozitiv construit în jurul celui mai perfomant procesor de la Mediatek – Helio X10. Împreună cu 2GB RAM și o memorie internă de 16GB, se poate spune că acest smartphone este la nivelul vârfurilor de gamă de anului trecut, fapt confirmat și de panoul Full HD de 5 inci în spatele căruia se ascund restul componentelor.

Bateria este de 2840mAh, dar partea cea mai atrăgătoare a acestui model s-ar putea să fie camera principală. Aceasta din urmă are 13 megapixeli cu f/2.0, stabilizare optică de imagine și tehnologie UltraPixel. Camera frontală este de doi megapixeli. HTC One S9 vine preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android S9 Marshmallow, mascat într-un mod cât se poate de discret de cea mai recentă versiune de HTC Sense UI. Dimensiunile sale sunt 144,6 x 69,7 x 10,09 milimetri, cu o greutate totală de 158 grame.

Telefonul de mai sus a fost anunțat oficial de HTC Europe și se va comporta foarte bine pe frecvențele 4G de pe bătrânul continent. Nu se știe momentan dacă va ajunge în Statele Unite și Asia, dar, după cum ați prevăzut, nu ar trebui să întâmpinați nici un fel de probleme în a-l achiziționa din România, de la operatorii autohtoni. Prețul de achiziție pentru el este cât se poate de rotund – 500 de euro deblocat și fără abonament.

Citește și: