HTC 10 își domină concurența la calitatea înregistrărilor audio

Este posibil să alegi un telefon în funcție de puterea difuzoarelor, dar este greu de spus dacă cineva ar alege un HTC 10 pentru modul în care înregistrează conținut audio.

Dacă vă întrebați prietenii ce definește perfomanța unui smartphone, primul răspuns s-ar putea să aibă legătură cu puterea de procesare, in timp ce al doilea, va viza calitatea imaginilor capturate. În cazul în care entuziasmul vostru legat de HTC 10 este oricum foarte mare, vă puteți baza pe abilitatea creatorilor taiwanezi de aparate pentru a realiza ceva ce vă impresionează și mai mult. În privința noilor telefoane de top de la HTC, acestea ies în evidență când înregistrați ceva sau pe cineva.

Nu elaborase nimeni exclusivitatea și detaliul fin al noii funcții până la această oră, dar sunt prea puține variabile pentru a nu fi convinși că HTC 10 depășește fără emoții orice alternativă de top de la concurență, indiferent dacă este vorba de One M9, Huawei P9, iPhone 6S Plus și Samsung Galaxy S7. Pentru a înțelege mai bine ce a implicat testul comparativ între telefoanele momentului, este suficient să aruncați o privire la clipul celor de la Btekt urcat în urmă cu câteva zile pe YouTube, pe care îl puteți viziona integral mai sus.

La capitolul specificații, vă va fi foarte greu, dacă nu imposibil, să găsiți un alt smartphone dotat cu un recorder Hi-Res pe 24-bit și un microfon pe măsură. În practică, asta ar trebui să se traducă printr-un conținut audio de calitate sporită ce se pretează și pentru concerte muzicale, nu doar pentru voce. Scenariul ideal este ca un artist indie să facă înregistrări de calitate foarte bună oriunde s-ar afla, ca apoi să le urce pe YouTube sau să le folosească într-un proiect mai complex.

În definitiv, calitatea audio, per ansamblu, este o noțiune foarte subiectivă. În privința noului HTC însă, sunt prea puține dubii că acesta ar putea fi mai slab decât orice altceva din același segment de piață.

Alexandru Puiu
05:55 21.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video