18 ian. 2016 | 14:55

Noul fitness tracker Samsung vine cu o ”broșă” pentru măsurarea pulsului

ACTUALITATE
Noul fitness tracker Samsung vine cu o ”broșă” pentru măsurarea pulsului

Viitorul dispozitiv purtabil al celor de la Samsung ar putea avea un design oarecum ciudat.

Samsung este printre cele mai active companii de pe piața dispozitivelor purtabile, iar acum, conform unui leak recent, coreenii sunt pregătiți să lanseze un nou gadget. De data aceasta, însă, după cum scriu și cei de la Slashgear, am putea avea de-a face cu un fitness tracker al cărui design ne aduce aminte de ceasurile inteligente. Acesta pare a avea numele de cod ”Triathlon”, iar aspectul său ne de aduce aminte de Samsung Gear S2.

collage Samsung fitness tracker

Triathlon beneficiază de un ecran tactil rotund și de o margine capabilă de a se roti, la fel ca noul smartwatch produs de coreeni. Probabil cel mai interesant lucru este accesoriul surprins într-o fotografie publicată de Slashgear. Acesta din urmă are o formă rotundă și este prins în piept în dreptul inimii. Am putea avea de-a face cu un senzor separat pentru măsurarea pulusului, sau ar putea fi un accesoriu diferit, pe care clienții îl vor putea cumpăra separat, alături de fitness tracker.

[related]

În ceea ce privește sistemul de operare, pentru moment nu avem foarte mult informați, însă este de așteptat ca Samsung să opteze încă o dată pentru Tizen, din moment ce Android Wear a fost ignorat în ultima perioadă. Desigur, având în vedere asemănările vizibile dintre acest fitness tracker și Samsung gear S2, coreenii vor fi nevoiți să implementeze câteva funcții noi pentru a le diferenția pe cele două.

Samsung fitness tracker 5