Noua funcție din browserul Opera te ajută să-ți faci cumpărăturile mai ușor

Noua funcție din browserul Opera te ajută să-ți faci cumpărăturile mai ușor

Când vine vorba de cumpărături online, sunt tot felul de obstacole de care te lovești, dar Opera îți dă o mână de ajutor.

Într-adevăr, avem la dispoziție o mulțime de magazine online românești de pe care să ne facem cumpărăturile, dar acestea nu sunt întotdeauna o soluție. Astfel, ajungem în situația de a folosi un site ”din afară” pentru a cumpăra ceea ce ne dorim, fie că o facem pentru că prețul este mult mai bun, fie că este vorba despre disponibilitatea produsului.

Când ai de-a face cu site-uri străine de cumpărături, de multe ori vei observa că moneda folosită pe site este euro sau dolar. Variantele clasice sunt să folosești o extensie de browser care să te ajute la conversie, sau să cauți un convertor valutar.

Varianta 42 a browser-ului Opera vine cu un convertor valutar încorporat, astfel încât nu va mai fi nevoie să cauți, manual, rata de conversie pentru prețul produsului preferat, arată thenextweb.com. De asemenea, noua funcție din browser vine și cu o listă întreagă de monede naționale din care o poți alege pe cea de care ești interesat. Leul este una dintre aceste opțiuni, astfel că funcția din Opera devine și mai utilă.

Din setările browser-ului poți face schimbarea monedei în care vrei să fie efectuată conversia. Apoi, trebuie doar să mergi pe pagina unui produs și să selectezi prețul, iar Opera îți va spune, instantaneu, care este echivalentul în moneda pe care o preferi.

Noul update al browser-ului reprezintă doar una dintre noutățile interesante ale Opera. Acum câteva luni, în browser a fost integrat și un VPN, care să-ți ofere confidențialitatea de care ai nevoie, câteodată, pe Internet.

Etichete: