27 oct. 2015 | 06:45

Polaroid Snap e camera foto care îți imprimă fotografiile în deplasare

ACTUALITATE
Polaroid Snap e camera foto care îți imprimă fotografiile în deplasare

În amintirea vremurilor de mult apuse, noua cameră digitală Polaroid Snap vă salvează fotografiile pe un card microSD, dar vi le poate și imprima oriunde v-ați afla.

Cei de la Polaroid, timp de foarte mulți ani, au devenit sinonimi cu camerele foto ce putea lista fotografii instant. Din păcate, tehnologia folosită atunci aproape că a murit, în mare parte din cauza prețului exorbitant pentru consumabile. Se pare însă că un nou gadget vrea să readucă în actualitate posibilitatea imprimării de fotografii în deplasare, dar într-o manieră mult mai inteligentă.

Polaroid Snap, camera foto din imaginea de mai sus, la prima vedere, este o cameră foto digitală obișnuită construită în jurul unui senzor de 10 megapixeli. Are un slot microSD pentru stocarea conținutului foto generat, iar pentru o personalizare rapidă a cadrelor statice, puteți opta pentru unul dintre cele 6 moduri de captură predefinite. Are până și un timer, dacă vreți să folosiți declanșarea automată cronometrată.

Marele avantaj al acestei camere se află însă în posibilitățile sale de a imprima fotografii fără nici un fel de cerneală specială. Procesul de imprimare nu necesită decât niște hârtii speciale cu dimensiunea de 2 x 3 inci / 5 x 7,5 centimetri pe care le puteți achiziționa fără probleme de pe Amazon la prețul de 15 dolari pentru 30 de coli. Camera costă 100 de dolari și poate fi cumpărată din acest moment.

Inițial, cei de la C&A Marketing, un distribuitor autorizat Polaroid, au început comercializare noului Polaroid Snap și a consumabilelor aferente doar în SUA și Regatul Unit, dar nu ar trebui să întâmpinați nici un fel probleme dacă doriți o livrare efectuată în România.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele