Noua aplicație de la Ford ar putea fi asistentul tău personal la condus

Noua aplicație de la Ford ar putea fi asistentul tău personal la condus

Cei de la Ford au dezvoltat o nouă aplicație de smartphone, care se numește FordPass și permite celor care dețin mașini să aibă acces la un nou nivel de mobilitate. În plus, nu e dedicată exclusiv celor cu Ford.

Aplicația include accesul la suportul reprezentativ live 24 de ore, care va funcționa concomitent cu ParkWhiz și Parkopedia, pentru a ajuta utilizatorul să găsească un loc de parcare înainte de a ajunge la destinație. În plus, în cazul în care întârzii, poți reveni cu un telefon pentru a cere extinderea timpului de parcare.

FordPass va avea integrată și o funcție a FlightCar, un serviciu care oferă opțiunea de a găsi o mașină de împrumut atunci când utilizatorul se află în alt oraș sau în altă țară. Membrii FordPass vor seta un sistem de plată FordPay, tot prin intermediul aplicațiilor, întocmai pentru ca achizițiile să fie mai ușor de făcut. În plus, vor primi puncte de loialitate de la parteneri precum 7-Eleven și McDonalds.

Compania lucrează și la FordHubs, adică locuri speciale în care vor fi plasate mașinile împrumutate și nu numai. Primele astfel de locuri vor fi amenajate în New York, San Francisco, Londra și Shanghai. Aplicația FordPass va permite șoferilor cu sistem SYNC Connect încorporat în vehicul să acceseze nivelurile de combustibil, presiunea cauciucurilor și să închidă sau să deschidă mașina, totul prin aplicație.

Ford spune că a dat industriei autovehiculelor ceea ce Apple a dat industriei muzicale prin iTunes. S-ar putea să fie o supraestimare, iar efectul să nu fie același pe care și l-ar dori Ford, dar în orice caz, aplicație FordPass ar putea deveni cu ușurință un asistent personal pe care îl ții în buzunar. Nu știm când și dacă va fi disponibilă și în România, dar poți fi la curent cu actualizările aici.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: