Noile trailere pentru cele mai așteptate filme din 2016 te vor face să fii și mai nerăbdător

Noile trailere pentru cele mai așteptate filme din 2016 te vor face să fii și mai nerăbdător

După ce au cam eșuat cu Batman v Superman: Dawn of Justice, cei de la Warner Brothers s-au gândit, probabil, să mizeze pe Suicide Squad mai mult. Dacă Batman v Superman a fost criticat pentru sobrietate, se pare că nici nu se va pune problema de așa ceva în cazul Suicide Squad.

Filmul va fi lansat abia pe 5 august 2016, dar producătorii vor să se asigure că publicul e format în prealabil. După ce am văzut acum foarte puțin timp un trailer în care Jokerul lui Jared Leto părea să fie vedeta, cel pe care îl vedeți mai sus se concentrează mai mult pe Harley Quinn. O Harley Quinn care nu seamănă într-o măsură atât de mare cu cea pe care o știm din desenele animate. O altă surpriză e apariția unui Batman la un moment dat, pe care probabil nu se aștepta nimeni să îl vadă. Rămâne de văzut dacă va avea un rol relevant sau doar unul episodic. În plus, de data aceasta nu mai avem pe fundal Bohemian Rhapsoy a celor de la Queen, ci You Don’t Own Me – Grace ft. G-Eazy.

Suntem nerăbdători să vedem interpretarea lui Jared Leto în rolul Jokerului. Scenariul Suicide Squad e atât de întunecat încât actorii au acces la terapie chiar pe platoul de filmare, în eventualitatea în care lucrurile devin traumatizante. Pregătirile pe care Jared Leto le face pentru a pune în scenă un Joker veritabil explică perfect de ce e absolut necesară o astfel de măsură. Câteva dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-a făcut au fost următoarele: i-a trimis colegei Margot Robbie o mulțime de scrisori de dragoste bizare, un șobolan viu și le-a arătat tuturor membrilor echipei o filmare cu el și un porc mort.

Avem vești bune și pentru fanii Harry Potter, care probabil știu că vor avea parte de un spin-off, numit Fantastic Beasts and Where to Find Them. Are parte și el de un nou trailer, pe care îl puteți vedea mai jos. Acțiunea începe în 1926, când Newt Scamander tocmai se întoarce în New York dintr-o excursie făcută pentru a se documenta despre creaturile magice. Este produs de David Heyman, care are sub tutelă toate cele opt filme Harry Potter. Practic, e un spin-off al Harry Potter, doar că totul se petrece cu 70 de ani înainte să apară simpaticii vrăjitori.

Citește și: