Noile soluții de securitate ESET oferă protecție mai mare pentru camere web și parole

Noile soluții de securitate ESET oferă protecție mai mare pentru camere web și parole

Pentru cei care au emoții în ceea ce privește securitatea parolelor, camerelor web și a conexiunii WiFi, ESET propune o nouă soluție de securitate.

Se numește ESET Smart Security Premium și e concepută pe baza tehnologiei NOD32 și vine cu mai multe funcționalități. De exemplu, funcționalitatea ESET Webcam Protection, disponibilă cu ESET Smart Security Premium și ESET Internet Security, restricționează accesul neautorizat la camera web, astfel încât să fiți permanent în siguranță. Utilizatorii vor putea vedea și bloca sau permite procesele și aplicațiile care solicită accesul la camera web și vor avea posibilitatea să închidă complet camera pentru ca procesele sistemului de operare să nu o poată accesa.

Alături de ESET Smart Security Premium, utilizatorii se pot bucura pentru prima dată de ESET Internet Security. ESET NOD32 Antivirus 10 e o variantă foarte bună pentru gameri, oferind o protecție sporită împotriva atacurilor bazate pe scripturi. De asemenea, funcția detectează coduri malițioase JavaScript, care pot ataca prin intermediul browser-ului.

Funcția ESET Password Manager utilizează criptarea de tip AES‑256, pentru a stoca și completa în mod implicit toate parolele utilizatorului. Generează și stochează parole noi foarte puternice, de fiecare dată când utilizatorul are nevoie. De asemenea, funcția ESET Secure Data protejează împotriva furtului de date în cazul pierderii unității USB sau a laptopului și permite o colaborare și un schimb de date sigure.

Nu în ultimul rând, funcția de protecția rețelei de acasă permite utilizatorilor să testeze vulnerabilitățile routerelor de acasă, cum ar fi parolele slabe sau firmware-ul neactualizat și oferă opțiuni pentru remediere. Această funcționalitate asigură, de asemenea, o listă ușor de accesat a dispozitivelor conectate, pe care le clasifică în funcție de tipul lor, afișând cine este conectat. Acest lucru ajută utilizatorii să vadă cât sunt de sigure rețelele lor de acasă.

Portofoliul de produse ESET pentru utilizatorii de acasă include multe funcționalități, demonstrate pe parcursul timpului, cum ar fi Protecție Plăți & Online Banking, Anti-spyware, Anti-Phishing, Exploit Blocker, Firewall Personal avansat și Sistemul de Reputație a Fișierelor ESET LiveGrid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: