Noile all-in-one-uri de la Acer îți fură privirea

Noile all-in-one-uri de la Acer îți fură privirea

Cu noua serie de sisteme all-in-one Aspire C Series, cei de la Acer au reușit să creeze niște computere pentru noua generație de utilizatori ce pun preț pe design.

Primele sisteme all-in-one lansate vreodată au avut un public destul de restrâns pentru că te invitau la compromisuri semnificative de performanță.

Între timp, cei de la Apple au lansat primele iMac-uri, o serie de sisteme desktop ce foloseau în interior, în cea mai mare parte, componente de laptop. Astfel, un computer a ajuns să se rezume la un monitor, un mouse și o tastatură. Respectivul trend este continuat în 2016 de către cei de la Acer, chiar dacă vânzările globale de PC-uri continuă să scadă în fiecare an.

Incredibil de subțiri, noile all-in-one-uri de Acer au ajuns în această perioadă să fie disponibile la nivel global. Din familia de produse Aspire C Series, aceste sisteme sunt disponibile în două diagonale, de 21,5 și 23,8 inci. Pentru ca imaginea afișată să te învăluie într-un mod convingător, rama ecranului este cât se poate de subțire, doar 7,8 milimetri.

Acer Aspire C Series mai are câteva atuuri ce nu trebuie trecute cu vederea. În primul rând, se poate înclina între -5 și 20 de grade, pentru a-l transforma în platforma ideală pentru proiecte de orice fel. Partea de procesare este o combinație între un procesor Inte Core i de generația a șasea, un chipset video integrat Intel HD Graphics 520 și până la 8GB DDR4. În funcție de buget, puteți opta pentru un spațiu de stocare de până la 1TB.

Conectica noilor all-in-one-uri include două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0 și două difuzoare stereo. La acestea se adaugă Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi 802.11ac și o cameră HD. Aceste PC-uri pot fi achiziționate între 500 și 700 de dolari cu Windows 10, FreeDOS sau Linpus Simple Linux.

acer_c_series-980x420

Citește și:
Sursa: Ubergizmo