Noile camere Garmin Virb Ultra 30 sunt bune la orice

În ultimele luni au existat multe speculații despre un iminent GoPro Hero5, dar respectivele specificații se pare că s-au reflectat în noul model de cameră de acțiune Garmin Virb Ultra 30.

Piața camerelor de acțiune este una foarte volatilă și, cu toate că Garmin s-ar putea să nu fie primul brand care vă vine în minte, Garmin Virb Ultra 30 are toate dotările de care ați putea avea nevoie într-un moment de maximă inspirație. O alternativă mai mult decât decentă pentru Hero5, noua creație Gamin este imposibi să nu pară atrăgătoare dacă vă gândiți să imortalizați o secvență istorică sau una de acțiune.

Dintr-un punct de vedere, noua cameră Garmin Virb 30 poate fi percepută ca fiind chiar mai reușită decât o cameră GoPro Hero. Rămâne să vedem cât de puternic va fi aparatul de marketing al Garmin pentru a deveni și un succes de piață. Pe de o parte va exista cea mai populară cameră de acțiune din lume – GoPro, în timp ce în tabără opusă vedem o companie care s-a rezumat la a deveni sinonimă cu GPS-uri sau, eventual, brățări și ceasuri sport. 

În orice caz, revenind la Garmin Virb Ultra 30, aceasta este o cameră foarte bine pusă la punct, cu un set de beneficii care nu și-au găsit încă loc pe nici un model de Hero. În primul rând, avem suportul pentru comenzi vocale, ce vă vor face viața mult mai ușoară atunci când vreți să inițiați sau să întrerupeți un proces de captură și aveți mâinile ocupate. În plus, deși partea de preview și ajustare a parametrilor de captură se poate realiza printr-un smartphone conectat la aceeași rețea WiFi, direct, pe Virb aveți un display color sensibil la atingere.

Noua cameră Garmin Virb Ultra 360 filmează 4K până la 30 de cadre pe secundă, iar conținutul video este stabilizat printr-un sistem automatizat pe 3 axe. Are GPS integrat, iar prin intermediul alto câțiva senzori vă atașează și informații de viteză, altitudine sua adâncime. Prețul de start este de 500 de dolari pentru modelul ilustrat în imaginea de mai sus și câștigați și abilitatea de streaming live pe YouTube direct din cameră.

Alexandru Puiu
13:39 01.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video