Noi informații în legătură cu viitorul telefon Nexus

Noi informații în legătură cu viitorul telefon Nexus

Noi informații în legătură cu unul dintre viitoarele telefoane Nexus au ieșit la iveală.

HTC ar urma să le ia locul coreenilor de la LG, devenind partenerii Google în cadrul proiectului Nexus. Astfel, vă spuneam la începutul anului că taiwanezii pregătesc două telefoane din faimoasa serie de aparate Android, care ar putea să beneficieze de ecrane cu diametrul de 5 și 5.5 inci respectiv.

Numele lor de cod sunt Marlin și Sailfish, iar în urmă cu cinci zile specificațiile acestora au ajuns din greșeală pe GFXBench, de unde au fost preluate în scurt timp de GadgetOx. Sailfish ar urma să fie construit în jurul unui panou Full HD de 5 inci, care va ascunde un procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4GB memorie RAM și o memorie internă de 32GB.

Acum, terminalul a apărut și pe site-ul AnTuTu și avem ocazia de a vedea noi detalii în legătură cu acesta. Este vorba, mai exact, despre modelul Android NMR1, care include un ”Qualcomm 820”, cu un procesor grafic Adreno 530. De asemenea, nu este menționată dimensiunea ecranului, însă acesta ar suporta o rezoluție Full HD. În ceea ce privește camerele foto, senzorul de pe față ar fi de 8 megapixeli, în timp ce senzorul de pe spate ar avea 13 megapixeli. La fel ca în trecut, avem de-a face cu 4GB RAM și cu o capacitate de stocare de 32GB.

Marlin, de cealaltă parte, ar putea avea un ecran de 5,5 inci, care suportă o rezoluție QHD, un procesor Snapdrag0n, 4GB RAM, o baterie de 3.450 mah și o capacitate de stocare de până la 128GB. Ambele telefoane ar putea veni cu porturi USB Type C, dar și cu senzori pentru recunoașterea amprentelor.

Unul dintre principalele motive pentru care unii oameni preferă telefoanele Nexus în ziua de azi este software-ul. Acestea sunt unele dintre puținele dispozitive din ziua de azi care includ versiunile stoc de Android și primele care au acces la upgrade-urile lansate de către Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: