Nintendo Switch oferă numeroase opțiuni de divertisment, conform Ubisoft

Nintendo Switch oferă numeroase opțiuni de divertisment, conform Ubisoft

Nintendo Switch este viitoarea consolă a japonezilor și una care vine la pachet cu un potențial enorm și o rețetă complet diferită față de orice altă consolă de pe piață.

La momentul anunțului inițial, foarte mulți au fost uimiți de direcția pe care vrea să o ia Nintendo cu noua sa consolă hibridă. Un dispozitiv unic, ce îți permite să te distrezi atât acasă, cât și în deplasare, nu se poate spune că Switch este o copie a vreo unui gadget existent sau că are ceva în comun cu consolele de ultimă genereție de la Sony sau Microsoft.

Înainte de a deveni însă un succes de masă, Nintendo mai are mult de lucru cu Nintendo Switch. Cel mai important aspect ține de parteneriate solide cu dezvoltatori de jocuri. Degeaba lansezi cea mai performantă consolă din lume, dacă nu poate rula Assassin`s Creed sau Call of Duty. Luând în calcul dezastrul înregistrat cu Nintendo Wii U, compania se pare că are toate șansele să evite același scenariu cu Nintendo Switch, iar urmările deja se văd.

Oficialii Ubisoft de exemplu, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din lume, și-au manifestat entuziasmul față de consola Nintendo în mai multe rânduri. Cel mai recent set de declarații pe marginea subiectului insistă pe faptul că ar putea redefini gaming-ul pe consolă. ,,Hardware-ul ajută la extinderea posibilităților de divertisment, oameni de toate vârstele se vor putea juca jocuri oriunde. Sperăm să avem o varietate foarte mare de software disponibil, dar nu putem intra în detalii momentan. Scuze.” Astfel a descris consola, Alain Corre presedinte Ubisoft EMEA, într-un interviu acordat publicației jaoneze Famitsu.

În altă ordine de idei, mai sunt multe întrebări fără răspuns legate de dotările Nintendo Switch, de titlurile care vor fi disponibile la lansare și de performanța grafică. La ora actuală, pretențiile utilizatorilor vizavi de console sunt foarte mari și este greu de prezis care va fi destinul Switch.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo