Jocurile din reclama la Nintendo Switch nu există în realitate

Jocurile din reclama la Nintendo Switch nu există în realitate

Dacă v-ați fi așteptat ca toate secvențele in-game pe care le-ați văzut în clipul de lansare al Nintendo Switch să fie adevărat, veți fi dezamăgiți să aflați că nu este deloc așa.

Se discută de o nouă consolă a japonezilor de aproximativ un an. Până de curând însă, respectiva creație era prezentată cu numele de NX. Ulterior, a devenit evident că acela era doar un nume folosit în etapa de dezvoltare. În urmă cu aproximativ o săptămână, am aflat că următoarea consolă Nintendo va purta numele de Nintendo Switch și va ajunge în magazine în luna martie a anului viitor. În prima parte a lui 2017 vom afla mai multe detalii despre jocurile disponibile la lansare, despre specificații hardware, rezoluții de gaming și nu numai.

Există însă o problemă. În trailerul de promovare al noii console au fost folosite mai multe secvențe in-game ce păreau a fi din jocuri cunoscute. În primul rând, părea să fie vorba de Skyrim în prima pare a clipului, iar cei de la Bethesda nu au putut confirma că respectivul titlu va fi disponibil pe platformă. Cu alte cuvinte, era imposibil ca acele secvențe să fie din Skyrim.

Pentru ca situația să fie și mai complicată, un purtător de cuvânt al Nintendo UK a fost cât se poate de abstract în momentul în care a fost întrebat de această discrepanță. ,,Trailerul are ca scop demonstrarea funcționalității Nintendo Switch.” Ulterior, insistă pe faptul că aceasta este o consolă ce poate fi folosită acasă sau în deplasare. ,,La o dată ulterioară, înainte de lansarea din martie, vom publica detalii precum data de lansare și, desigur, jocuri. Nu ar trebui să presupuneți că ceea ce ați văzut reprezintă secvențe in-game adevărate, iar detalii despre jocuri first-party vor fi oferite la o dată ulterioară.

În altă ordine de idei, este destul de greu să bănuiți la această oră cum vor arăta jocurile pe Nintendo Switch și care vor fi acestea, având în vedere că tot ce s-a văzut în respectivul clip a fost creat sau randat în mod exclusiv pentru acel clip. S-ar putea nici măcar să nu fi fost vorba de niște jocuri reale.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo