Netflix e oficial în România, dar fără subtitrări. Lista de prețuri

Netflix e oficial în România, dar fără subtitrări. Lista de prețuri

Netflix a ajuns oficial în România. Fără vreun anunț, cel mai mare serviciu de streaming online din lume este acum disponibil și românilor.

Despre venirea Netflix în România am auzit destul de multe zvonuri, cel mai recent fiind chiar de luna trecută.

Cu toate că am rămas sceptici, vă anunțăm că serviciul este acum disponibil oficial și românilor, iar cei care își fac cont beneficiază de prima lună gratuită.

Netflix în România vine cu trei planuri tarifare. Primul dintre ele, cel mai ieftin, costă 7,99 euro te lasă să te uiți la filme și seriale pe un singur dispozitiv deodată, dar o poți face pe laptop, tabletă sau telefon. De asemenea, nu există restricție privind numărul de filme și seriale care pot fi văzute. Din păcate, cel puțin deocamdată, nu există subtitrări în limba Română.

Pentru numai 2 euro în plus, adică pentru 9,99 euro, vei putea urmări conținut la calitate HD, pe două ecrane simultan.

Al treilea tip de abonament, de 11,99 euro, adaugă opțiunea de conținut Ultra HD, dar numai pentru anumite producții, și posibilitatea de a folosi contul simultan pe patru ecrane.

Printre seriale se numără titluri precum Narcos, Dexter, Breaking Bad sau Elementary și lista cu filme este populată și cu titluri vechi, cum ar fi The Godfather.

România nu este singura țară în care compania s-a extins începând de miercuri seară. Netflix a ajuns în peste 130 de țări din întreaga lume. Pe lista celor care nu se pot bucura încă de filme și seriale de la Netflix se numără chinezii, nord-coreenii și sirienii.

netflix in romania

Netfix Romania

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: