25 mart. 2016 | 10:50

Mouse-ul de gaming Logitech G900 vine cu cea mai bună conexiune wireless

ACTUALITATE
Mouse-ul de gaming Logitech G900 vine cu cea mai bună conexiune wireless

Logitech a prezentat mouse-ul de gaming Logitech G900 care aduce o serie de funcționalități utile. G900 este cel mai bun mouse de gaming din portofoliul companiei. 

Printre caracteristicile celui mai nou mouse de gaming se numără professional-grade wireless, cea mai bună tehnologie wireless la ora actuală, senzor optic dedicat jocurilor, design flexibil ambidextru, iluminare personalizabilă, design mecanic al tastei pivot și construcție ușoară, pentru performanțe maxime și confort pe durata sesiunilor îndelungate de joc.

Cu o rată de raport de o milisecundă și conexiune wireless optimizată de 2,4GHz, Logitech G900 Chaos Spectrum își surclasează principalii competitori, fie modelele wireless, fie cele cu cablu. Mulțumită în mare parte tehnologiei exclusive clock-tuning, ce reduce în mod semnificativ consumul de energie, utilizatorii se pot juca în mod continuu timp de 32 de ore – un weekend întreg – în urma unei singure încărcări (24 de ore cu iluminarea presetată). Atunci când acumulatorul rămâne fără energie, sistemul de monitorizare al acumulatorului, setat în Logitech Gaming Software (LGS), va notifica utilizatorul. Nu este nevoie ca utilizatorii să se oprească din joc pentru a reîncărca mouse-ul deoarece are capacitatea de a comuta din modul wireless în cel cu fir atunci când este conectat direct la PC. O simplă încărcare nu durează decât două ore, ceea ce înseamnă ca utilizatorii nu vor trebui să utilizeze cablul pentru prea mult timp.

Logitech G900 Chaos Spectrum conține senzorul PMW3366, cel mai bun senzor optic la ora actuală ce folosește tehnologia exclusivă clock-tuning. Recunoscut de gameri și profesioniști ca fiind cel mai performant senzor optic de mouse de gaming de pe piață, PMW3366 redă cu o exactitate incredibilă pe ecran orice mișcare a mâinii pentru o performanță cât mai bună chiar și la un nivel ridicat de sensibilitate. Senzorul modelului G900 Chaos Spectrum are zero accelerație și filtrare pe întreaga gamă DPI (200 – 12000 DPI), oferind un tracking acurat și reacție constantă la orice viteză.

Modelul G900 Chaos Spectrum oferă posibilitatea de a putea fi configurat de utilizatori în funcție de preferințele acestora. Capacitatea mouse-ului de a fi ambidextru se datorează plăcuțelor magnetice ale butoanelor, care îl pot transforma într-un mouse pentru mâna stangă sau pentru cea dreaptă. Mouse-ul conține un grip confortabil care se poate adapta unei varietăți largi de mâini, palme și degete. Prin intermediul LGS, iluminarea și nivelul luminozității mouse-ului pot fi programate în funcție de stilul, mediul înconjurător sau sistem oricărui utilizator, dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Gamerii pot aduce mouse-ul la viață prin efectele de lumină “breathing” sau pur și simplu prin oprirea iluminării atunci când mouse-ul nu este folosit.

Butoanele mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum au fost proiectate special pentru a oferi o atingere clară și curată alături de o acționare rapidă a clickurilor. Un sistem metalic cu arc de tensionare și balamale exclusive pentru pivotarea mecanică au fost integrate tastelor principale (stânga-dreapta) ale mouse-ului. Acest sistem reduce distanța prestabilită între butoane și switch-uri, reușind să minimizeze forța necesară de acționare a butoanelor, permițând o recuperare mai rapidă după fiecare click.

Logitech G900 Chaos Spectrum va fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa la începutul lunii aprilie 2016 la un preț recomandat de 179 EUR.