Logitech G lansează două noi tastaturi mecanice de gaming

Logitech G lansează două noi tastaturi mecanice de gaming

Noile tastaturi Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX și iluminare personalizabilă alături de un design performant.

Logitech anunță lărgirea gamei de tastaturi mecanice de gaming cu două noi produse: Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red. Ambele tastaturi vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, precum și cu iluminare LED personalizabilă și comenzi media dedicate. 

Fanii înfocați ai tastaturilor de gaming doresc o varietate de opțiuni. Noile noastre tastaturi G610 Orion oferă un design curat, sofisticat, împreună cu swith-urile mecanice” a declarat Ujesh Desai, vice președinte și general manager în cadrul Logitech.

Tastaturile Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red vin cu un nou design agresiv, construit pentru a oferi performanțe ridicate în jocuri. 

Ambele modele de tastaturi vin echipate cu taste mecanice Cherry MX care reprezintă un standard în industria tastaturilor mecanice. Switch-urile Cherry MX sunt evaluate la peste 50 de milioane de apăsări ce vin împreună cu o precizie de acționare exactă pentru o experiență de joc cât mai fiabilă. Switch-urile cu zgomot redus, Cherry MX Brown au un sezor tactil de preacționare pentru a oferi o reacție clară utilizatorilor, atunci când tastează, în timp ce switch-urile Cherry MX Red cu zgomot redus prezintă o apăsare liniară, directă, pentru o acționare cât mai rapidă.

Logitech G610 Orion Red

Utilizarea Logitech Gaming Software (LGS) permite selectarea și personalizarea iluminării pentru fiecare tastă în parte în funcție de cerințele oricărui utilizator, mediu sau sistem cât și oprirea acesteia cât timp tastatura nu este folosită. Luminarea tastelor permite evidența vrăjilor și a altor comenzi. În plus, utilizatorii pot folosi LGS pentru a sincroniza modelele de iluminare cu alte dispozitive Logitech G astfel încât acestea să afișeze aceleași efecte și lumini. Modelele disponibile includ efectele “val de lumina” și “breathing”.

Printre caracteristicile tastaturilor G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red fac parte și comenzile media dedicate, ce pot fi folosite pentru a reda și întrerupe clipurile video și muzica instant întocmai ca utilizatorii să poată controla sunetul de pe fundal fără să mai fie nevoiți să mai iasă din joc. Utilizatorii pot folosi tasta roll pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba melodiile, toate acestea cu o simplă atingere.

Logitech G610 Orion Red

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: