Mirror’s Edge va deveni un serial spectaculos în curând

Mirror's Edge va deveni un serial spectaculos în curând

În cazul în care vă încântat enorm Mirror’s Edge și așteptați cu interes al doilea joc din serie, veți fi cu siguranță încântați de perspectiva unui serial TV construit în jurul personajului Faith.

Deși au existat mai multe filme inspirate de jocuri video și seria va continua și în anii care urmează, Mirror’s Edge va fi unul dintre puținele seriale ce funcționează pe aceeași rețetă.

Popularul joc video va veni de la aceeași companie responsabilă de Big Brother, The Biggest Loser și Hell on Wheels, dar nu va fi sub nici o formă un reality show. Endemol Shine Studios a achiziționat drepturile de producție de la EA pentru a crea un serial de acțiune – dramă construit în jurul unui caracter feminin puternic, la fel ca jocul ce va fi folosit ca sursă de inspirație.

Cei de la Deadline au fost primii care au publicat această informație și inițial s-a crezut că este vorba doar de un zvon. ,,Suntem entuziasmați să lucrăm cu Endemol Shine Studios pentru a explora potențialul proiect Mirror’s Edge pentru televiziune.” Între timp, un purtător de cuvânt al Electronic Arts a confirmat colaborarea cu studioul de producție. ,,În mod clar vedem Mirror’s Edge ca pe o franciză pentru o audiență TV globală.” Sharon Hall – președintele Endemol Shine Studios nu a ezitat deloc în a-și exprima entuziasmul pentru viitorul serial.

Jocul original Mirror’s Edge a fost lansat inițial doar pentru Xbox 360 și PlayStation 3 în 2008, ulterior fiind disponibil și pentru PC. Aceasta era un joc de acțiune cu un ritm foarte rapid care, deși respecta structura unui first person shooter, nu punea accent pe folosirea armelor de foc, ci pe parkour sau freerunning.

Pentru că au existat câteva critici legate de superficialitatea poveștii din jocul original, un al doilea joc a întârziat foarte mult. Din fericire, fanii personajului Faith vor putea afla mult mai multe detalii despre povestea din spate a caracterului și vor explora un oraș imens în Mirror’s Edge Catalyst. Noul titlu, după numeroase amânări, se va lansa pe 7 iunie pentru Xbox One și PlayStation 4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: