Mirror’s Edge Catalyst reprodus în lumea reală îţi taie respiraţia [VIDEO]

Deşi nu ştim momentan foarte multe detalii despre iminentul titlu din seria , un grup de fani au realizat un trailer real pentru Catalyst.

Amatorii de parkour au trăit cea mai plauzibilă reproducere a respectivului sport într-un joc odată cu lansarea primului Mirror’s Edge. La momentul respectiv, dacă aveai un televizor suficient de mare, erai pur şi simplu transpus în mijlocul acţiunii şi, în anumite contexte, riscai să ameţeşti de la alergat, sărit sau căţărat.

Acum, ne pregătim de Mirror’s Edge Catalyst. Al doilea joc din serie a fost confirmat atât de DICE, care se va ocupa de dezvoltarea titlului, cât şi de EA, responsabil de publicarea şi distribuţia sa. Chiar dacă mai sunt câteva zile până la E3 2015 şi abia atunci vom afla mai multe detalii despre lansarea noului joc, un grup de fani au creat un trailer impresionant pentru a ne menţine apetitul viu.

Clipul de mai jos a fost urcat pe canalul personal de YouTube de Claudiu Voicu, un regizor britanic cu o vastă experienţă în captura de clipuri cu sport extrem. După ce în trecut sau Nike pentru realizarea de diverse spoturi, de această dată, Voicu şi-a folosit talentului pentru a crea un trailer la Mirror’s Edge. Rezultatul final are foarte multe în comun cu jocul, inclusiv câteva efecte de postprocesare. Din momentul în care vă veţi da seama că e un film şi nu un joc, s-ar putea însă să vă sperie un pic riscul la care este expus personajul principal.

Alexandru Puiu
12:30 16.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video