Microsoft ar putea lansa huse de telefoane cu ecrane secundare

Microsoft ar putea lansa huse de telefoane cu ecrane secundare

În viitor, utilizatorii de Windows Phone ar putea avea parte de ecrane secundare, încorporate în husele telefoanelor.

Cei de la Microsoft sunt hotărâți să îmbunătățească în mod categoric noua generație de dispozitive Lumia, iar asta ar presupune și dezvoltarea unor accesorii pe măsură. După cum scriu cei de la Phonearena, compania din Redmond pare a se fi orientat, pentru moment, asupra huselor care acoperă ecranul. Planurile acesteia? Includerea unor ecrane secundar în carcasele care acoperă dispozitivul. Acestea ar fi deschise în permanență și nu ar consuma o cantitate foarte mare de energie.

Huse Microsoft ecrane secundare

Desigur, până acum, majoritatea display-urilor deschise în permanență au fost de tip e-ink, precum cel de pe Yotaphone, iar acesta se pare că nu vor fi diferite. Spre deosebire de alte situații, însă, acum am putea avea de-a face cu ecrane la fel de mari precum cele principale. Cu ajutorul acestora carcase noi, utilizatorii ar putea folosi tastatura, ar putea citi notificări și redacta mail-uri, fără a avea nevoie să pornească ecranul pricipal și să consume mai multă baterie.

Microsoft este implicată în discuții cu divizia Lumia în prezent pentru a analiza posibilitatea introducerii unor astfel de accesorii. Între timp, Microsoft a fost pusă într-o situația oarecum ciudată atunci când utilizatorii au descoperit că șeful Windows Phone folosește, de fapt, un iPhone. Puteți afla mai multe despre acest subiect aici.

Etichete: