Microsoft vă stresează cu reclame pe Android, dar promite că o va lăsa mai moale

Microsoft vă stresează cu reclame pe Android, dar promite că o va lăsa mai moale

Foarte mulți dintre noi folosesc aplicațiile Microsoft pe iOS și Android, dar gigantul din Redmond se pare că nu știe acest lucru și ne agresează cu reclame.

Mai mulți internauți au început să se plângă online de o problemă ce vizează modul foarte agresiv în care Microsoft împinge reclame pe dispozitive cu Android legate de aplicațiile sale din suita Office. Din câte se pare, problema este destul de râspândită, iar notificările vizează în mod exclusiv Microsoft Word, Microsoft Excel și Microsoft PowerPoint.

În cazul în care nu v-ați lămurit cu upgrade-ul la Windows 10 cât de agresivi sunt cei de la Microsoft în momentul în care vor să le folosiți produsele, scandalul agresivității companiei americane s-a mutat pe Android. Acest tip de publicitate agresivă a fost promovată pentru prima oară de Thorn de la OSNews într-un material destul de agresiv, tot el a capturat și imaginea de mai sus. Partea cea mai ciudată a întregii ecuații este că respectivul folosea deja produsele Microsoft, făcând campania și mai inutilă, nu doar derajantă.

,,Punctul A, de ce Microsoft îmi trimite reclame pentru produse pe care le am deja instalate? Punctul B, de ce îmi trimite Microsoft reclame pentru produse pe care le folosesc deja? Punctul C, de ce îmi trimite Microsoft reclame pentru produse pe care le plătesc pentru că am abonament la Office 365?” Acest șir de întrebări cât se poate de avizate au fost postate online de Thorn într-un material care ați crede nu ar genera nici un fel de răspunsuri oficiale. Se pare că nu este chiar așa.

,,Microsoft este foarte serioasă în asigurarea cele mai bune experiențe cu putință pentru clienți noștri, pe lângă respectarea tuturor politicilor aplicabile. Am inițiat procesul pentru dezactivarea acestor notificări. Acest update își va face simțite urmările în următoarele zile.” Cu alte cuvinte, este doar o chesiune de câteva zile până când reclamele agresive vor înceta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI