Microsoft Selfie este noua aplicație pentru selfie-uri perfecte

Microsoft Selfie este noua aplicație pentru selfie-uri perfecte

Deși eforturile celor de la Microsoft pe partea de hardware sunt din ce în ce mai evidente, Microsoft Selfie este o dovadă a priceperii companiei pe partea de software.

Cea mai mare preocupare a pasionaților de rețele sociale, deja de câțiva ani, implică realizarea de selfie-uri perfecte. Realizarea și editarea unui selfie, înaintea postării efectiv, este un efort semnificativ din partea internauților avizi de like-uri. Pornind de la această premisă, cei de la Microsoft s-au gândit să faciliteze procesul prin propria lor aplicație intitulată sugestiv Microsoft Selfie.

Ilustrată prin captura de mai jos, noua aplicație include o funcționalitate similară cu cea întâlnită în Lumia Selfie. Din fericire, în timp ce Lumia Selfie rula doar pe Windows Phone, noul progrămel este destinat utilizatorilor de iPhone.

În ceea ce privește utilitatea Microsoft Selfie, merită să aveți în vedere din start faptul că funcționează la fel de bine cu fotografii capturate anterior, cât și cu unele imortalizate in-app. Din momentul în care ați ales fotografia de bază, puteți cu ușurință să îmbunătățiți o varietate foarte mare de trăsături ale acesteia, începând cu tonul pielii, balansul de culoare și luminozitatea. Nu de alta, dar acestea sunt particularitățile care stau la baza selfie-ului perfect. Astfel, în loc să descărcați un selfie pe PC și să-l editați în Photoshop înainte ca aceasta să ajungă pe Facebook, puteți duce la bun sfârșit o mare din etape folosind iDevice-ul din dotare.

În situația în care nu vă pricepeți foarte tare la ajustat manual slidere pentru tonalitatea pielii și cantitatea de lumină dintr-o imagine pentru a ajunge la perfecțiune, puteți încerca butonul ,,Intelligent Enhancements”. Acesta din urmă, cu rezultate surprinzătoare, încearcă să ghicească ce ar trebui modificat la un selfie pentru a fi mai aspectuos, luând în calcul tonul pielii, vârsta, sexul, luminozitatea și nu nu numai. Pentru ca pachetul să fie complet, vă sunt puse la dispoziție și 13 filtre.

Dacă vreți să testați pe propria piele utilitatea aplicației Microsoft Selfie, o puteți descărca gratuit din Apple AppStore.

microsoft-selfie ios