Încă un un selfie prostesc ”pedepsit” cu moartea

Încă un un selfie prostesc ”pedepsit” cu moartea

Mania pentru selfie-uri extreme se pare că nu se va potoli prea curând, chiar dacă s-a mai înregistrat încă un deces, de această dată în Rusia.

O statistică interesantă pentru acest mijloc de săptămână este că, până acum în 2015 mai multe persoane au murit din cauza unor selfie-uri, decât muşcate de rechini. Trecând peste această picanterie, episodul N din serialul ,,prostia şi trufia se plătesc”, îl are ca personaj principal pe individul din imaginea de mai sus, cu numele de Andrey Retrovsky din localitatea Vologda, Russia.

În vârstă de 17 ani, tănărul din imaginea de mai sus a dezvoltat o obsesie pentru imortalizarea de selfie-uri spectaculoase, deşi multe dintre ele nu pot fi clasificate chiar ca şi selfie-uri deoarece nu au fost capturate de persoana din faţa camerei. Această particularitatea contează însă mai puţin, având în vedere unele dintre cadrele complet inconştiente pe care individul le-a postat pe profilul personal de Intagram.

Cea mai recentă idee a sa şi ultima a constat în atârnarea de o frânghie de la etajul nouă al unei clădiri. În timp ce el s-ar fi prefăcut că se pregăteşte să cadă de pe frânghie, altcineva ar fi trebuit să fotografieze momentul. Din păcate, întreaga scenă s-a finalizat cu decesul adolescentului din cauza faptului că s-a rupt frânghia, nici măcar nu a avut legătură cu abilităţile sale teatrale.

Am mai detaliat şi în trecut câteva decese rezultate din selfie-uri, dar mi-aş fi dorit ca nici unul dintre ele să nu aibă loc. Într-un scenariu la fel de stupid, în urmă cu câteva săptămâni, un tânăr a murit la Taj Mahal în timp ce mergea cu spatele cu telefonul în mână încercând să captureze selfie-ul perfect. Din păcate, nu a observat că în spatele său era un şir foarte mare de scări, iar pasul greşit efectuat cu spatele pe prima treapă s-a încheiat tragic.

Citește și: