Microsoft lucrează la cel mai bun smartphone de pe piață

Microsoft lucrează la cel mai bun smartphone de pe piață
10:20 24.11.2016

Microsoft a avut deja mai multe încercări mai mult sau mai puțin de succes în sfera smartphone-urilor, dar compania nu se dă bătută deocamdată.

CEO-ul companiei, Satya Nadella, arată că aceștia doresc în continuare să se afirme pe piața telefoanelor mobile, iar pentru asta, lucrează din greu la următoarea linie de smartphone-uri. Astfel, Nadella spune că următorul telefon de la Microsoft ar putea fi unul dintre cele mai bune văzute vreodată pe piață.

Acesta a acordat un interviu pentru Australian Financial Review și a afirmat că Microsoft ”va continua să aibă o prezență pe piața telefoanelor” și că își va crea propria cale către crearea ”telefonului mobil suprem”. Cu alte cuvinte, Microsoft nu vrea să creeze un telefon mobil care să concureze cu flagship-urile de acum, ci vrea mai degrabă să creeze un device care să fie pionierul unei noi generații de smartphone-uri.

Firește, chiar dacă gigantul intenționează asta, nu înseamnă neapărat că vor și reuși să aibă un asemenea impact pe piață, mai ales dacă ne raportăm la trecutul companiei în această sferă, trecut în care telefoanele produse au avut întotdeauna anumite scăpări, arată digitaltrends.com.

Chiar dacă Microsoft a eșuat pe piața smartphone-urilor, este în cea mai bună poziție pentru a face valuri. Dispozitivele Surface se vând extrem de bine, iar Surface Studio a făcut mare vervă la lansare. Astfel, e foarte posibil să urmeze și alte dispozitive la fel de bune, iar Microsoft ar putea folosi acest val de popularitate pentru a aduce pe piață și telefoane pentru potențialii cumpărători.

În mod cert, este interesant de urmărit ce va propune, concret, compania. Au existat destule voci care au susținut că Microsoft ar trebui să se retragă de pe piața smartphone-urilor, iar viitorul apropiat ar pute a fi o ocazie pentru companie de a le închide gura criticilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI