Microsoft ar putea lansa un rival pentru Apple iMac

Microsoft ar putea lansa un rival pentru Apple iMac

Microsoft ar putea concura în curând cu Apple și pe piața de PC-uri all-in-one.

Compania din Redmond ar fi testat mai multe design-uri de PC-uri Surface all-in-one în ultima vreme, iar acum, zvonurile menționează că ar putea lansa un rival pentru Apple iMac. Cei de la BGR afirmă chiar că lansarea ar putea avea loc pe parcursul acestui an, iar Microsoft ar putea introduce, în același timp, și o noua tabletă Surface Pro 5 și un laptop Surface Book 2. Evenimentul oficial de lansarea ar urma să fie organizat la New York, pe parcursul lunii octombrie. În aceeași lună, Apple ar urma să introducă pe piață și noua serie de terminale iMac, care vor concura cu PC-urile all-in-one produse de Microsoft.

Site-ul WinFuture a descoperit în trecut un produs numit Surface Ergonomic Keyboard, care ar putea fi destinată calculatoarelor. Până acum, compania nu a creat accesorii Surface decât pentru linia sa de tablete și laptopuri hibrid. În acest moment, nu avem prea mult informații în legătură cu acest subiect, iar Microsoft nu a confirmat nimic în mod oficial. Dacă luăm în considerare componentele incluse de gigantul american în dispozitivele Surface, este clar că PC-ul AIO, în cazul în care zvonurile vor fi confirmate, va beneficia de specificații cel puțin la fel de bune ca iMac-urile.

În același timp, Microsoft pare să lucreze din greu la Surface Phone, telefonul care ar putea marca o nouă intrare în forță a companiei pe piața smartphone-urilor. Cel mai nou zvon care ne indică faptul că un astfel de device este în lucru reprezintă un brevet înregistrat de Microsoft. Aceștia nu vor să se bazeze pe o tehnologie deja existentă pe piață, astfel că au creat un scanner ce va fi încorporat într-un material transparent. Puteți afla mai multe informații despre respectivul telefon din articolul nostru recent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: