Microsoft aproape a confirmat existența unui Surface Phone

Microsoft aproape a confirmat existența unui Surface Phone

Surface Phone, telefonul despre care s-a vorbit atât de mult în ultima perioadă, ar putea fi anunțat de Microsoft în perioada următoare.

Încă de la lansarea oficială a primei tablete Surface, foarte mulți internauți au sperat că nu vom mai avea mult de așteptat până când aceleași unghiuri ascuțite și particularități de design pătrățoase vor fi transpuse într-un telefon. Până la această oră, oficialii gigantului din Redmond nu au făcut nici o declarație pe marginea acestui subiect și nici nu au scăpat vreun indiciu că ar renunța în vreo circumstanță la brandul Lumia pentru smartphone-uri high end.

Însă, de curând, un utilizator de Reddit a observat că domeniul ”surfacephone.com” a fost achiziționat de cei de la Microsoft. Mai mult decât atât, în cazul în care îl accesați, veți fi redirecționați către site-ul oficial al companiei din Redmond, la secțiunea Surface. În mod normal, o astfel achiziție nu ar indica decât faptul că Microsoft vrea să dețină domeniul. Dar, având în vedere zvonurile din ultima perioadă, mulți utilizatori speră să aibă parte de un anunț oficial în perioada următoare.

După cum scrie și Business Insider, cel mai interesant este cel conform căruia Microsoft ar vrea, de acum încolo, să lanseze toate dispozitivele sub brandul Surface.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: