Mercedes lansează noul cabriolet Maybach S650

Mercedes-Maybach S 650 este o decapotabilă care vă va costa o mică avere și beneficiază de câteva feature-uri impresionante.

Mercedes a reînviat brandul Maybach în anul 2002 pentru a concura cu limuzinele pe care urmau să le lanseze companii precum Rolls Royce sau Bentley. Modelele 57 și 62 au devenit extrem de populare în anii următori, însă nu au reușit să genereze venituri suficient de mari pentru a-i determina pe germani să păstreze brandul Maybach.

În 2011, brandul a fost abandonat, iar Mercedes a apelat din nou la el abia în 2016. Acum, însă, nu mai avem de-a face cu un brand separat. Astfel, după ce au prezentat în august limuzina S600, germanii lansează acum cabrioletul S650. După cum scriu și cei de la Top Gear, la prima vedere, mașina nu are aduce nimic în plus față de un S65 AMG, în condițiile în care este mult mai scumpă. Însă schimbările există, iar în rândurile următoare vom enumera câteva dintre acestea.

Secțiune inferioară a barei frontale de protecție a fost modificată, iar germanii nu au ezitat să utilizeze cât mai mult crom posibil. Farurile includ cristale Swarowski (așa că nici nu vrem să nu gândim cât ar costa înlocuirea acestora), jantele sunt modele de 20 de inci, iar germanii au inclus și emblema brandului Maybach pe secțiunea laterală.

Sub capota veți găsi un motor V12 de 6 litri, care poate dezvolta în jur de 625 cai putere și un cuplu de aproximativ 1.000 Nm. De asemenea, vehiculul este capabil să atingă 100 km/h în 4,1 secunde, viteza maximă fiind de aproximativ 250 km/h. Performanțele sun impresionante, însă mașina este construită în așa fel încât să impresioneze, mai degrabă, prin eleganță.

Așa cum am spus, Mercedes Maybach S650 nu este un vehicul foarte ieftin. În condițiile în care un vehicul S-Class Cabriolet normal ar putea avea un preț de 130.000 de dolari, S650 va costa nu mai puțin de 320.000 de dolari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: