Meizu Pro 6 Plus e noul smartphone la care ai să visezi

Meizu Pro 6 Plus e noul smartphone la care ai să visezi

Chinezi de la Meizu reprezintă cea mai recentă companie care încearcă să ne motiveze să facem o investiție într-un terminal de top: Meizu Pro 6 Plus.

Dacă aveați nevoie de confirmări suplimentare legate de faptul că producătorii chinezii de smartphone-uri fac o treabă din ce în ce mai bună la a domina piața de telefoane, Meizu tocmai a lansat un nou argument în acest sens. În urmă cu câteva zile, anunțam că Huawei tocmai a depășit Samsung ca fiind cel mai profitabil producător de terminale cu Android. Acum, a venit rândul celor de la Meizu să ne demonstreze că și ei pot concura la titlu prin intermediul unor telefoane cu un raport preț/performanță de invidiat.

Primul astfel de exemplu este un phablet anunțat zilele trecute cu numele Meizu Pro 6 Plus. Acesta rulează cea mai recentă versiune de Flyme OS, o variantă modificată de Android, dar părțile lui cele mai bune sunt la interior. Noul Meizu se ascunde în spatele unui panou quad HD Super AMOLED de 5,7 inci. Partea de procesare este o combinație între un procesor Samsung Exynos 8890, 4GB RAM și 128GB de spațiu de stocare în format UFS 2.0 ultra rapid.

Pe lângă portul de încărcare USB-C 3.1, gadgetul are o cameră principală de 12 megapixeli cu f/2.0 și o a doua cameră frontală de 5 megapixeli pentru selfie-uri de calitate. Nu lipsește din ecuație un cititor de amprentă și un acumulator de 3400 mAh cu posibilitate de încărcare ultra rapidă cu 24W.

Prin intermediul Meizu Pro 6 Plus, chinezii încearcă să se adreseze audiofililor care și-au făcut un scop din a asculta muzică de cea mai bună calitate. În acest scop, folosesc un DAC pe 32 de biți ES9018K2 și un amplificator AD45275. Ca o notă de subsol, aparatului vine preinstalat cu One Mind Ai, un algoritm de inteligență artificială care are în vedere aplicațiile cu care interacționați cel mai des și redirecționează resurse hardware către ele, cu scopul de a rula cât se poate de lin.

Meizu Pro 6 Plus este disponibil în culorile argintiu, gri și auriu champagne și, din start, va fi disponibil în mai multe colțuri ale globului la un pre de 435 de dolari pentru varianta cu 64GB de memorie internă și 479 de dolari pentru 128GB.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo