Medal of Honor: Pacific Assault, gratuit pe Origin

Medal of Honor: Pacific Assault, gratuit pe Origin

Jocul Medal of Honor: Pacific Assault poate fi descărcat gratuit de pe Origin în această perioadă.

Jocul Medal of Honor: Pacific Assault este cel mai nou titlu adăugat în categoria ”On the house” pe platforma Origin a celor de la EA. În cazul în care nu știai, compania adaugă în mod regulat câte un joc în această secțiune, pe care orice utilizator îl poate descărca gratuit pentru o perioadă limitată. Oricine a ales să descarce jocul va intra automat în posesia acestuia și îl va putea juca, dezinstala și reinstala de câte ori vrea.

Din câte putem vedea, Medal of Honor: Pacific Assault este gratuit din data de 24 martie și, dacă ar fi să ne luăm după situațiile precedente, ar putea fi disponibil până la finalul acestei luni. În trecut, pe Origin au mai fost gratuite ale jocuri de excepție precum Need For Speed: Most Wanted (versiunea din 2012) sau Red Alert 2 (alături de Yuri’s Revenge). De asemenea, Battlefield 4 a fost subiectul unei oferte interesante: în urmă cu câteva zile, oricine a descărcat jocul s-a bucurat de 160 de ore de gameplay gratuit.

Medal of Honor: Pacific Assault, deși s-a bucurat de review-uri pozitive, nu a fost cel mai de succes joc al seriei, fiind depășit categoric în termeni de popularitate de Call of Duty (lansat cu un an în urmă) și de Call of Duty 2 (lansat la un an după el). Chiar și așa, gameplay-ul este foarte reușit și veți avea parte de misiuni care mai de care mai interesante. Desigur, pentru a te bucura de el, vei avea nevoie de Origin, software pe care îl poți descărca de AICI.