Poate cel mai bun Need For Speed este disponibil gratuit

Poate cel mai bun Need For Speed este disponibil gratuit

Timp de mulți ani, EA a lansat un joc Need For Speed la fiecare 12 luni. Puține au rămas însă în mentalul colectiv precum Need For Speed Most Wanted.

Deși Steam este cel mai popular magazin online pentru jocuri în format digital, cei de la Electronic Arts speră să vă convingă să vă orientați și către Origin, propria aplicație prin intermediul căreia puteți achiziționa jocuri. Aceasta din urmă este disponibilă atât pentru Mac cât și pentru PC. Pentru că respectivul salt mult dorit în popularitate nu vine singur, EA vă oferă pe perioade de timp limitate, complet gratuit, diverse jocuri.

Aproape de fiecare dată, jocurile gratuite de pe Origin nu sunt foarte atractive. Există însă și excepții, iar în cadrul programului ,,On the house”, cel mai recent titlu pe care puteți pune mâna este Need For Speed Most Wanted pentru PC. E important să rețineți că oferta este pe o perioadă de timp limitată. Astfel, ar fi bine să vă grăbiți să vi-l instalați și voi în zilele care urmează, deoarece după respectivul gest vă va rămâne permanent în colecția de jocuri digitale. Nimeni nu știe exact cât va fi gratuit acest titlu, în trecut am văzut oferte ,,On the house” care au durat doar câteva zile, în timp ce altele s-au extins pe câteva săptămâni.

Need For Speed Most Wanted este important din mai multe motive în populara serie, dar cel mai important dintre ele este că a fost realizat de Criterion, aceeași echipă de dezvoltatori care s-a aflat în spatele seriei Burnout. Tocmai din cauza similarităților cu aceea serie de jocuri cu mașini, mulți au considerat că Most Wanted este mai degrabă un urmaș pentru Burnout Paradise, decât primul Most Wanted. Următorul joc din serie, Need for Speed: Rivals a fost creat de Criterion Games în colaborare cu Ghost Games și era evident încă de la primele minute petrecute in-game că s-a orientat într-o altă direcție decât Most Wanted.