Lumia 650, disponibil oficial în România

Lumia 650, disponibil oficial în România

Microsoft a anunţat, joi, disponibilitatea pe piaţa din România a modelului Lumia 650.

Lumia 650 este un dispozitiv creat cu atenție la detalii şi cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară”, a declarat Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft. “În plus față de designul atractiv şi preţul accesibil, Lumia 650 aduce tot ce e mai bun în materie de productivitate Microsoft.

Noi l-am văzut la MWC 2016 și am fost destul de dezamăgiți de acest smartphone. Lumia 650 are un display HD de cinci inch, un procesor Snapdragon 212 cu patru nuclee și frecvență 1,3GHz și 1GB memorie RAM. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5MP, iar bateria este de 2.000 mAh. Cadrul este metalic, iar senzația oferită este una premium. Telefonul este cel mai subțire cu Windows 10, dar performanțele nu sunt la nivelul așteptărilor.

Cu toate că telefonul arată mult mai bine decât predecesorul său, când vine vorba despre performanțe, este cu mult în urmă. Lag-ul din meniuri este îngrozitor și aplicațiile pornesc cu întârziere și schimbarea între aplicații se face greu. Totuși, așteptăm telefonul la review pentru a ne convinge dacă merită sau nu. Nu a fost anunțat un preț oficial, însă la americani costă 200 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: