LG V20 nu împrumută nimic de la LG G5: nu va fi modular

LG V20 nu împrumută nimic de la LG G5: nu va fi modular

LG V20 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele luni, iar acum se pare că ne apropiem destul de mult de lansarea efectivă. Din acest motiv, informațiile legate de atrăgătorul smartphone sunt din ce în ce mai numeroase.

Va fi primul telefon cu Android 7.0 Nougat de pe piață. Această informație a fost deja confirmată de cei de la Google prin intermediul unui banner pe pagina Android. O altă sursă afirma acum câteva săptămâni că LG G5 ar putea funcționa ca o sursă de inspirație pentru noul smartphone LG. Din acest motiv, LG V20 ar putea ajunge pe piață cu abilități modulare. Aparent, nu va fi însă deloc așa.

Conform celor de la CNET Coreea, LG V20 nu va incorpora particularități modulare. Pe de altă parte, va oferi însă utilizatorilor un nivel sporit de flexibilitate, deși nu este foarte clar ce înseamnă asta. Ar putea avea o legătură cu faptul că vor ajunge pe piață mai multe variante ale telefonului, nu doar una singură. În plus, bateria va putea fi înlocuită cu ușurință de către utilizatori, în contextul în care, din ce în ce mai puțini creatori de smartphone-uri mai introduc această posibilitate.

Ca și construcție efectivă, cei de la LG vor opta pentru utilizarea unui capac glisabil pe spate similar cu cel pe care îl găsiți la HTC Desire HD. Printr-un buton pe marginea aparatului veți debloca acel capac de pe spate și jumătate din spatele dispozitivului va fi ușor accesibilă. Prin acea portiță, în funcție de caz, veți putea atașa un microSD, veți putea introduce cartela SIM de la operator și, nu în ultimul rând, veți putea schimba bateria.

La LG G5, dacă ați avut ocazia să interacționați cu el, în interiorul telefonului aveați acces doar printr-un capac de mici dimensiuni din partea de jos, bateria glisându-se în sus sau jos pentru înlocuire. Motivul pentru schimbările de design ce vor fi introduse în LG V20 are legătură cu ușurarea procesului de producție, cu scopul comercializării a cât mai multe telefoane. Nu se știe momentan dacă va reuși să și funcționeze.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo