LG V20 lansat oficial – e noul vârf de gamă al companiei

LG V20 lansat oficial - e noul vârf de gamă al companiei

Subiectul multor zvonuri încă de acum câteva luni, LG V20 tocmai a avut parte de o conferință de lansare în Statele Unite ale Americii.

LG are probleme semnificative cu vânzările de telefoane, într-o lume guvernată de Apple și Samsung. Cu toate acestea, după ce s-a confirmat că LG G5 a fost un eșec la public, compania sud coreeană încearcă să vă atragă cu noul V20.

Acesta este noul vârf de gamă la LG. Este primul telefon din lume lansat cu Android 7.0 Nougat, iar acesta este doar unul dintre multele argumente pentru care s-ar putea să vă tenteze. Urmașul lui LG V10 după aproximativ un an fără particularități futuriste, dar cu un amalgam de elemente interesante.

Spre deosebire de LG G5, V20 nu este modular. În schimb, incorporând posibilitatea schimbării bateriei de 3200 mAh, s-ar putea să fie un telefon pe care să-l folosiți timp de câțiva an. Sistemul prin care schimbați bateria implică apăsarea unui buton de pe lateralul telefonului, similar cu o cutie de farduri.

La interior, la fel ca în cazul lui LG G5 și a multor altor telefoane de top din ultima perioadă, vorbim de o combinație între un Snapdragon 820 și 4GB RAM. Pe spate, avem două camere de 8, respectiv 16 megapixeli, cu mențiunea că prima incorporează o lentilă cu câmp vizual mare – wide angle. LG V20 va putea fi achiziționat într-un singur format, 64GB memorie internă, ascunsă în spatele unui panou Quad HD de 5,7 inci. Carcasa este realizată integral dintr-un aliaj de aluminiu și s-a confirmat faptul că acesta este primul telefon ce va ajunge în magazine preinstalat cu Android 7.0 Nougat.

Întregul design al LG V20 este unul premium, deși s-ar putea să aducă aminte unora de particularitățile estetice ale BlackBerry Z10. Tot la design, intră cel de-al doilea ecran sub formă de bandă deasupra ecranului principal. Acesta poate afișa semnături mai lungi și este semnificativ mai luminos decât în cazul LG V10. De asemenea, notificările afișate pe el pot fi extinse cu ușurință.

Partea audio este de asemenea un plus important în cazul V20, prin intermediul unui ,,Quad” DAC, telefonul făcând o treabă foarte bună la redarea de muzică necompresată la volum mare, fără distorsiuni chiar și pe perechi de căști foarte scumpe, ce în mod normal ar necesite amplificare.

Citește și:
Sursa: Engadget