15 feb. 2016 | 17:18

LG Specialist, două noi telefoane bune la ceva

ACTUALITATE
LG Specialist, două noi telefoane bune la ceva

Cu câteva zile înainte de MWC, LG a decis să lanseze două noi smartphone-uri cu o configurație decentă și un nume pe măsură, LG Specialist.

Pe 21 februarie vom avea parte de două lansări importante. În cadrul unor conferințe ce vor precede MWC, târgul de la Barcelona începe pe 22 februarie, vor fi lansate Samsung Galaxy S7 și LG G5. Asta nu înseamnă însă că nu vom vedea și alte lansări de mobile de la cei doi giganți sud coreeni pe lângă acea dată.

De exemplu, LG tocmai a dezvâluit o serie de terminale ascunse în spatele numelui LG Specialist. Aceasta este de fapt o nouă familie de telefoane ce are mari șanse ca în viitor să câștige noi membri, în funcție de vânzările pe care le vor genera LG Specialist X cam și LG Specialist X screen.

Deși nu avem încă prețuri oficiale sau date despre disponibilitatea aparatelor, e foarte probabil ca acelea să fie făcute publice la MWC, configurațiile hardware au fost făcute publice. Ambele terminale vor veni preinstalate cu Android 6.0 Marshmallow. La interior, pentru procesare, vor folosi o combinație între un procesor Quad Core de o frecvență necunoscută, 2GB RAM și un spațiu de stocare de 16GB.

Partea specială, care de altfel dă și numele seriei, este surprinsă în numele fiecăruia. LG Specialist X cam va veni pe spate cu o pereche de camere, de 13, respectiv 5 megapixeli. Fața aparatului va fi curbată în partea de sus și de jos. LG Specialist X screen împrumută ecranul always-on de la V10 pentru a-l integra într-un smartphone mai accesibil. În cazul în care conceptul vă este străin, este vorba de un panou de 1,76 inci ce afișează notficări, detalii despre baterie și alte câteva informații.

Noile LG Specialist X cam și X screen vor fi disponibile începând de luna viitoare în Asia, Europa și America Latină.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele