LG G5 este telefonului anului 2016, dintr-un punct de vedere

LG G5 este telefonului anului 2016, dintr-un punct de vedere

Pe final de 2016, LG G5 a înregistrat o victorie importantă, după ce a fost numit telefonul anului 2016 de către iFixit pentru ușurința la reparare.

iFixit a devenit o autoritate foarte importantă în online. Echipa din spatele respectivei publicații face investiții importante în fiecare an pentru a dezasambla fiecare gadget nou ce apare pe piață. Nu contează dacă este vorba de noile căști fără fir de la Apple sau un nou PlayStation, toate sunt demontate piesă cu piesă.

În același timp, redactorii iFixit acordă note pentru ușurința la reparare. Astfel, dacă întâmpinați vreo problemă cu un gadget de-al vostru, veți ști cât de complicat este să o remediați. În același timp, veți afla dacă nu cumva este mai bine să-l duceți la un service autorizat, decât să puneți șurubelnița pe el.

Pornind de la criteriile mai sus menționate și de la notele acordate, pe final de an, iFixit creează un top al celor mai bune telefoane. Merită reținut că, deși într-un astfel de clasament iese victorios dispozitivul cu cele mai impresionante specificații sau o performanță remarcabilă, iFixit premiază ușurință de reparare.

Astfel, în topul pe anul 2016, LG G5 a fost clasificat ca fiind telefonul anului. Acesta a primit o notă de 8 din 10 la momentul lansării, una dintre cele mai mari valori acordate în acest an. Din câte se pare, datorită designului modular adoptat de LG, terminalul este foarte ușor de reparat . Poziția a doua, la egalitate de puncte, a fost ocupată de terminalele Google Pixel și Apple iPhone 7. Acestea din urmă se mândresc cu 7 puncte dintr-un maxim de 10.

La polul opus al clasamentului au ajuns Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Ambele au obținut nota 3 din 10, din cauza faptului că nu au șuruburi pe carcasă și întregul ansamblu este lipit. Luând în calcul carcasa de sticlă, este evident că ar fi bine să nu vă apucați să reparați singuri un S7.

ifixit-lg-g5-teardown

Citește și:
Sursa: Ubergizmo
Etichete: